Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Akçansa’nın Tüm Fabrikalarında “Sağlık ve Güvenlik Haftası” Düzenlendi

Akçansa, ‘Sağlık ve Güvenlik Haftası’ kapsamında iş sağlığı güvenliği uygulamalarına etkinlik, tatbikat ve denetimlerle devam etti.

yapi.com.tr
Akçansa’nın Tüm Fabrikalarında “Sağlık ve Güvenlik Haftası” Düzenlendi

Yapı malzemeleri şirketi Akçansa, çalışma hayatının temel ve önemli konularından biri olan İş Sağlığı ve Güvenliği alanındaki uygulamalarına devam ediyor. İş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmeyi, sağlıklı, güvenli iş yerleri oluşturmayı amaçlayan Akçansa, faaliyet gösterdiği üretim sahalarında ‘Sağlık ve Güvenlik Haftası’ kapsamında 28 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Acil durum eğitim tatbikatı, yüksekte çalışma demovan gösterisi, sağlık tetkikleri, risk değerlendirme eğitimi, alan sorumluluğu eğitimi gibi teorik eğitimlerin yanı sıra ödüllü bilgi yarışması ile Akçansalı gençler için ödüllü resim yarışması çalışanlar tarafından ilgi gördü. İş sağlığı ve güvenliği konusunda tüm kurallara hassasiyetle ve hatasız uyan ayın elemanı ödüle layık görüldü.

“Sağlıklı ve güvenli çalışma ortamı yaratmak önceliğimiz”
Akçansa Genel Müdürü M. Zeki Kanadıkırık; “İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde tüm dünyadaki gelişmeleri hassasiyetle, yakından takip ediyoruz. Bu dönemde genel merkezimiz ve fabrikalarımızda en üst düzey sağlık ve güvenlik tedbirleri aldık. İş sağlığı ve güvenliği konusuna yatırım yapan ve önceliklendiren bir şirket olarak, İSG uygulamalarına tüm çalışanları da dahil ederek etkinlikler gerçekleştiriyor ve konunun önemine vurgu yapıyoruz. Sağlıklı ve güvenli çalışma ortamı yaratmak her zaman önceliğimiz” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/akcansanin-tum-fabrikalarinda-saglik-ve-guvenlik-haftasi-duzenlendi_182191.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!