Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Alarko Holding: Bakü Ceyhan Lot B İhalesini Tek Başımıza Kazandık, Ortağımız Yok...

Alarko Holding A.Ş., grup şirketlerinden Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş'nin Bakü Ceyhan Petrol Boru Hatları Projesi'nde Lot B olarak tan

Dünya



larko Holding A.Ş., grup şirketlerinden Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş'nin Bakü Ceyhan Petrol Boru Hatları Projesi'nde Lot B olarak tanımlanan bölüme herhangi bir ortakla değil, tek başına teklif verdiğini ve en uygun teklifi sunduğu için de anlaşmanın parafe edildiğini bildirdi.
Alarko Holding'ten Borsa'ya bugünkü Zaman Gazetesi'nde yer alan haberle ilgili bir açıklama gönderildi. Açıklamada şöyle denildi:

"Grubumuz Şirketlerinden Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.S.'nin ilgili olduğu Bakü Ceyhan Petrol Boru Hatları Projesinde Lot B tabir edilen bölüme daha önce açıklandığı üzere Şirketimiz tek başına prekalifiye olmuş ve en uygun fiyatı da verildiğinden anlaşma parafe edilmiştir. Herhangi bir ABD firmasıyla ortaklığımız olmadığı gibi, projenin gecikme nedeni de bu durum değildir. Görüşmeler devam etmekte olup, gelişmeler bilahare bildirilecektir."

http://www.yapi.com.tr/haberler/alarko-holding-baku-ceyhan-lot-b-ihalesini-tek-basimiza-kazandik-ortagimiz-yok-_1502.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!