Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı

Ankara’da Kavşaktan Sonra AVM Önüne de Robotlar Dikildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisine inşa edilen Ankapark’ın tanıtımı için Çiftlik Kavşağı’na önce transformers robot, ardından da dinozor heykeli dikilmişti. O robotlardan bazıları Ankara’nın en büyük alışveriş merkezlerinden birinin önüne dikildi.

yapi.com.tr
1 Ankara’da Kavşaktan Sonra AVM Önüne de Robotlar Dikildi

Cihan'ın haberine göre, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapımı devam eden Ankapark’ın tanıtımı için şehrin çeşitli yerlerine koyduğu robot ve dinozorlardan bazıları Akköprü metro istasyonunun hemen çıkışına dikildi. Devasa boyutlarıyla dikkat çeken robot heykeller, vatandaşların da ilgisini çekiyor.

Ankapark için iki ihaleyle alınan dinozorlara toplamda, 8 milyon 664 bin 992 lira ödeme yapıldığına dair bir belgenin ortaya çıkmasının ardından dinozorlardan daha pahalı olduğu iddia edilen robotlar için ne kadar para harcandığı merak konusu oldu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ankarada-kavsaktan-sonra-avm-onune-de-robotlar-dikildi_130787.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • Ankara Halkının bu tür estetik ve sanatsal değeri olmayan gaflet harcamalarına neden sessiz kaldığını anlayamıyorum. Başkente yaklaşın yollarında bulunan 30 dan fazla yaya üst geçidinin iki başına yapılan asansörlerin %95 i çalışmıyor. Hatta bırakın çalışmasını tamamlanmamış durumda. Söğütözünde Ulusoy otobüs terminali yanında yaptırılıp senelerce Ankaralılara kötü bir şaka gibi seyrettiritlen ve sonra bir AVM yapmak üzere yandaşlara verilip yıktırılan inşaatın Belediyeye, daha doğrusu Ankara Halkına maliyetini kim ve nasıl ödedi merak ediyorum. Tüm bunları üst üste koyunca aslında merak etmem gereken şeyin bunlar değil çoğu devlet memuru olan Ankara Halkının yurttaşlık bilinci seviyesi olduğunu düşünmeye başladım. Başkente, başkentliye YAKIŞMIYOR. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!