Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ankaralı'ya Eziyet Çektirme

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le, canlı yayında Akay Kavşağı’nı tartışan Şehir Plancıları Odası Başkanı Tarık Şengül, "Bu sürecin sorumlusu Ankara Büyükşehir Belediyesi’dir" dedi. Akay Kavşağı’nı kapatmanın çözüm olmadığını savunan Şengül, "Mahkemenin kararı, kapatma yönünde değil. Bu karar yeni bir plan kararıdır" görüşünü dile

Hürriyet Gazetesi
Ankaralı'ya Eziyet Çektirme

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le, canlı yayında Akay Kavşağı’nı tartışan Şehir Plancıları Odası Başkanı Tarık Şengül, "Bu sürecin sorumlusu Ankara Büyükşehir Belediyesi’dir" dedi. Akay Kavşağı’nı kapatmanın çözüm olmadığını savunan Şengül, "Mahkemenin kararı, kapatma yönünde değil. Bu karar yeni bir plan kararıdır" görüşünü dile getirdi.

"Gökçek Ankaralılara eziyet çektirmemeli" diyen Şengül, şunları söyledi:

"Gökçek, iyi niyetle yola çıkıp toplumla paylaşarak sorunu çözmeli. Topluma bir sıkıntı vermenin anlamı yok. Ankaralılara eziyet çektirmemeli. Gökçek, siyasi rant yaratmak için Ankara halkına eziyet etmekten çekinmiyor. Başkana yakışmıyor. Gökçek’e kavşağı kapatamayacağını ve kapattırmayacağımızı söyledim. Ancak, bu sözden kastımız kolluk güçleriyle çatışmak olarak anlaşılmamalı. Bunun yanlışlığını topluma anlatacağız ve kavşağın kapanmaması için yasal girişimlerde bulunacağız. Ben bir kamu yönetimi uzmanıyım ve dört milyonluk bir kentte sorumlu bir belediye başkanının böyle bir şey yapabileceğini düşünmüyorum. Kentteki insanları bir sabah çaresizliğe itmek doğru değil. Bir kentin ulaşım ağını da tahrip etmiş oluyorsunuz."

http://www.yapi.com.tr/haberler/ankaraliya-eziyet-cektirme_70918.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!