Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

'Ar-Ge Merkezi' Belgesine Sahip 159. Kurum Polisan Boya

Polisan Boya'nın "Ar-Ge Merkezi" unvanı ve belgesi almak için yaptığı başvuru, gerekli nitelik, yetenek ve kriterlere sahip olmasıyla olumlu sonuçlandı. Polisan Holding Üst Yöneticisi (CEO) Mizrahi, "Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından incelenip onaylanan 159'uncu Ar-Ge Merkezi belgesine sahip kurum olduk" dedi.

yapi.com.tr / AA
'Ar-Ge Merkezi' Belgesine Sahip 159. Kurum Polisan Boya

5746 sayılı 'Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun' çerçevesinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na 'Ar-Ge Merkezi' başvurusunda bulunan Polisan Boya; Bakanlığın denetimleri sonucunda gerekli nitelik, yetenek ve kriterlerle 50'nin üzerinde çalışan istihdam eden bir Ar-Ge birimine sahip olması nedeniyle belgeyi almaya uygun görüldü. Böylece, Polisan Boya, Ar-Ge merkezlerine tanınan teşvik ve muafiyetlerden yararlanmaya hak kazandı.

Geleceğin, bilgiyi üreten ve stratejik rekabet avantajına dönüştürebilenlerin elinde şekilleneceğini kaydeden Polisan Holding Üst Yöneticisi (CEO) Erol Mizrahi; Polisan'ın her zaman Ar-Ge faaliyetlerine önem veren bir kurum olduğuna dikkati çekti. Mizrahi, şirketin rekabette her zaman güçlü olmak adına zorlu dönemlerde dahi Ar-Ge ve inovasyona yaptığı yatırımları hız kesmeden sürdürdüğünü de vurguladı.


Polisan Holding'in cirosunun yüzde 2-2,5'ini Ar-Ge yatırımları için ayırdığını aktaran Mizrahi, şu ifadeleri kullandı:

"Polisan Boya olarak da çok yoğun ve meşakkatli bir hazırlık döneminin ardından, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından incelenip onaylanan 159'uncu Ar-Ge Merkezi belgesine sahip kurum olduk. Özünde bir kimya şirketi olmanın verdiği güçle kuruluşundan bugüne daima fark yaratan ve katma değer sağlayan ürünler geliştiren Ar-Ge'miz, sektörün ilk 7 özellikli iç cephe boyasını, 9 özellikli dış cephe boyasını, ilk su bazlı parlak boyasını, dünyanın ilk su bazlı metal boyasını, su bazlı yol çizgi boyasını, su bazlı Mix sistemini ve daha nicelerini geliştirmiş, zirveye giden yolda önemli taşların döşenmesini sağlamıştır. Ar-Ge Merkezi belgesi, Polisan Boya'nın Türkiye'nin Ar-Ge açısından önde gelen firmalarından birisi olduğunu tescillemiştir".

http://www.yapi.com.tr/haberler/ar-ge-merkezi-belgesine-sahip-159-kurum-polisan-boya_121070.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!