Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Belediye Başkanları Kampı Afyon'da

Marmara Belediyeler Birliği tarafından periyodik olarak altı ayda bir düzenlenen belediye başkanları kampı 18-21 Ocak tarihleri arasında Afyon’da yapılacak.

yapi.com.tr
Belediye Başkanları Kampı Afyon'da

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen ve Başkanlar Kampı olarak da bilinen "Belediyelerde Yeni Gelişmeler ve Uygulamaya Yansımaları: 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı" Afyon Oruçoğlu Hotel'de yapılacak.

18 Ocak Cuma günü Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin açılış konuşmasıyla başlayacak, Afyon Belediye Başkanı Burhanetin Çoban ve Afyon Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun da katılacağı program kapsamında, belediyecilikle ilgili mevzuat ve yönetmeliklerde yapılan iyileştirmeler ve mevcut sorunlar masaya yatırılacak.

"Eğitimde Öncü Olduk"

Marmara Belediyeler Birliği'ne üyeliği bulunan 233 belediye başkanının katılacağı programla ilgili açıklama yapan Birlik Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Eğitim konusunda referans alınan bir birlik haline geldiğimiz tüm Türkiye tarafından kabul edilmekte. Belediye başkanlarıyla yapacağımız toplantılarda, hem Birlik bünyesinde gerçekleştirilecek eğitim programları, hem de Türk belediyecilik sistemindeki yeni gelişmelerle ilgili istişarede bulunuyor, ortak akılla hareket ediyoruz. Hiçbir şekilde siyasi parti ve görüş ayrımı gözetmediğimiz gibi, büyük belediye – küçük belediye önceliği de yapmıyor, tüm belediyelerimizin sorunlarına ve taleplerine eğiliyor, bizi aşan sorunları da Ankara'ya taşıyarak çözüm odaklı bir çalışma idaresi ortaya koyuyoruz" dedi.

"Afyon Dünya Çapında Marka Olacak"

Afyon Belediye Başkanı Burhanetin Çoban da, toplantının Afyonkarahisar’da yapılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Termalin, zaferin ve lezzetin başkenti Afyon’da belediye başkanlarımızı ağırlamaktan onur duyacağız. Afyon, sağlık konusunda dünyanın en önde şehirlerinden biri olacak. Şehrin her yerinden termal suyu fışkırıyor. Sağlık turizmi açısından Avrupa’nın öncü şehirlerinden biri olacağız” diye konuştu.


http://www.yapi.com.tr/haberler/belediye-baskanlari-kampi-afyonda-_103800.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!