Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Boş Gezen Çevreciler Değiliz, Esas Çevreciyiz"

Çevrecileri "boş zamanlarında çevreci" olmakla eleştiren ve "Ben çevrecinin daniskasıyım" diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tepki çeken bu sözlerini yineledi. Rize'de konuşan Erdoğan, "Biz boş gezen çevreciler değiliz. 'Çevreciyim' diye ortada dolaşanları sorun, çevrecilik adına ne yapmış?" ifadesini kullandı.

CNN Türk
"Boş Gezen Çevreciler Değiliz, Esas Çevreciyiz"

Çevrecileri "boş zamanlarında çevreci" olmakla eleştiren ve "Ben çevrecinin daniskasıyım" diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tepki çeken bu sözlerini yineledi. Rize'de konuşan Erdoğan, "Biz boş gezen çevreciler değiliz. 'Çevreciyim' diye ortada dolaşanları sorun, çevrecilik adına ne yapmış?" ifadesini kullandı.

Başbakan Erdoğan, İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen, AK Parti Rize Merkez İlçe Kongresi'ne katıldı. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin elde ettiği başarılarda dinamik ve güçlü teşkilat yapısının da önemli rolü olduğunu söyledi. AK Parti teşkilatının en büyük, en etkin ve dinamik teşkilat olduğunu anlatan Erdoğan, AK Parti iktidarının güven ve istikrarı sağladığını, milletin kaybolan ümidini ve öz güvenini yeniden tesis ettiğini ifade etti. "Türkiye, AK Parti Hükümeti döneminde çözümsüzlüğün değil, çözümün adresi oldu" diyen Erdoğan, hükümetin hizmetin, üretimin, yatırımın icraatın ve sorun çözmenin adresi olduğunu söyledi.

Başbakan Erdoğan, şöyle konuştu:

"Bizim dönemimizde siyaset çekişmenin, çatışmanın sorunların kaynağı değil, geniş bir vizyonun kaynağı oldu. Biz Türkiye'yi masa başından kapalı kapıların ardından fildişi kulelerden yönetmeye talip olmadık. Biz Türkiye'yi araziden, işin başından, milletimizin içinden, milletimizle birlikte yönetmeye talip olduk. Çünkü biliyorduk ki, milletine yabancılaşan bir iktidar ayakta kalamaz. Halktan kopan bir iktidar kalıcı olamaz. Milletin değer dünyasından uzaklaşan bir iktidar halkın onayını göremez. Bu anlayıştan ayrılmadan yolumuza devam ettik. Milletimizin duygu dünyasından, düşünce dünyasından, değer ve ideallerinden hiç kopmamaya çalıştık. Zaman zaman muhalefet, 'Bu Başbakan hiç Ankara'da durmuyor' dedi. Doğrudur, biz Ankara'da durmak için gelmedik. Biz 780 bin kilometre kareyi abad etmek için geldik."

"Bizim yolumuz milletin yoludur"

"Türkiye'yi nasıl kalkındırırız?" düşüncesinden yola çıkarak çözüm üretmeye çalıştıklarını anlatan Erdoğan, özeleştiri de yaptıklarını ve sandıkta hesaba çekilmeden kendilerini hesaba çektiklerini ifade etti. Halkın da AK Parti'nin çalışmalarını karşılıksız bırakmadığını ve AK Parti'yi yalnız bırakmadığını dile getiren Başbakan Erdoğan, 22 Temmuz seçimlerinde halkın kendilerini mahcup etmediğini söyledi.

AK Parti'nin 80 ilden milletvekili çıkardığını belirten Erdoğan, bunun üzerinde düşünülmesi gerektiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"İşte milletle uzlaşma budur. Ana muhalefet diyor ki, 'Efendim AK Parti uzlaşılmaz bir parti'. Uzlaşılmaz olan sensin... Eğer uzlaşma arıyorsan çık, milletten uzlaşmanın notunu al. Biz 22 Temmuz'da bu notu aldık. Milletimiz bize 81 ilin 80'inde vekaletini verdi, milletvekillerini verdi ve 'biz AK Parti ile uzlaşma içindeyiz' dedi. Uzlaşma milletle olur. İşte biz bunu gerçekleştirdik. Çünkü bizim yolumuz milletin yoludur. Milletimizin arzularını gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Milletimizin yolundan geri adım atmayacağız. Demokrasiden, hukuktan, evrensel değerlerden, cumhuriyetimizin temel nitelikleri olan demokratik, laik sosyal bir hukuk devleti anlayışından asla geri adım atmayacağız."

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/bos-gezen-cevreciler-degiliz-esas-cevreciyiz_63273.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!