Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Bu Proje Atakule’ye Alternatif Olacak!

Ankara’nın güneye açılan kapısını cazip hale getirmek için düğmeye basan Gölbaşı Belediyesi, Konya Yolu üzerinde “Şahintepe Kent Parkı” projesine başladı. Projenin Atakule’ye alternatif olacağını söyleyen Başkan Odabaşı, kent turizmini de harekete geçireceğini söyledi.

yapi.com.tr
Bu Proje Atakule’ye Alternatif Olacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Başkent’in güneye açılan kapısı olan Konya Yolu üzerinde başladıkları, “Şahintepe Kent Parkı” projesi hakkında bilgi verdi.

Hürriyet'in haberine göre, Mogan Gölü’nün karşısında bulunan ve bölgenin en önemli tepelerinden biri üzerinde yükselen park için Başkan Odabaşı, “Ankara ve Gölbaşı’na katma değer sağlayacak büyük bir proje yapıyoruz. İnsanlar buradan uzun yıllar faydalanacak” dedi.

Çok amaçlı olacak

Şahin Tepe Kent Parkı’nın çok amaçlı olduğunu dile getiren Odabaşı sözlerine şöyle sürdürdü:

“Parkın içerisinde Gölbaşı’nın her yerinden görülebilecek dev Türk Bayrağı var. Bunun yanında su-ışık-ses gösteri havuzları, adrenalin vadisi, bitki labirenti yıldızlar sokağı, çiçek gösteri alanları, çocuk oyun alanları mevcut.

Turist çekecek

Yaptığımız park, bölgenin gelişmesi adına çok önemli bir yatırım. İnsanlar, Konya istikametinden gelirken bu alanı görüp durmak isteyecek. Bu bizim yerli turist çekebilmemiz adına çok önemli. Ayrıca yine Anıtkabir’i, Atakule’yi gezmek için Başkent’e gelen insanlara alternatif bir mekan daha kazandırmak için kollarımızı sıvadık.

Kente büyük katkı

Proje yaparken, çeşitli fikirler önümüze geliyor. Biz burada projenin kendi zevkimizden çok bölge insanına ve Ankara’ya yapacağı katkıya bakıyoruz. İşte Şahin Tepe Kent Parkı da bu düşüncemizin en güzel örneği. Görev yaptığım koltukta gönül rahatlığıyla oturabilmem için ilçeme güzel işler bırakmam gerektiğine inanıyorum.”

ETİKETLER: Ankara Atakule
http://www.yapi.com.tr/haberler/bu-proje-atakuleye-alternatif-olacak_108790.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!