Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

BUDO'nun Kaçak Terminal Binası Mühürlenecek

Bursa'ya bağlı Mudanya İlçesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya-İstanbul Kabataş arasında deniz otobüsü seferlerinin düzenlediği Mudanya'daki hizmet binasının kaçak olduğu gerekçesiyle yolcuların mağdur edilmeyeceği şekilde mühürleneceğini açıkladı..

yapi.com.tr
BUDO'nun Kaçak Terminal Binası Mühürlenecek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Recep Altepe tarafından 2013 yılının Ocak ayında Mudanya-İstanbul Kabataş arasında kaşlıklı olarak başlatılan BUDO seferleri, Mudanya'da kullanılan hizmet binasının kaçak olduğu gerekçesiyle tehlikeye girdi. Mudanya'nın CHP'li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Mudanya iskelesi üzerindeki BUDO'ya ait deniz otobüsü terminal binasının ve çevresinin ruhsatlı olup olmadığını inceledik. Ruhsatının olmadığını tesbit ettik. Ruhsat alması için binayı yolcuların mağdur olmayacağı bir şekilde mühürleyeceğiz. Sonra kendilerine ruhsat işlemlerini tamamlaması için süre tanıyacağız. Yasal işlemlerini tamamlayıp bizden ruhsat alırlarsa sorun yok. Ama ruhsat alamazlarsa kaçağa asla izin vermeyiz. Binayı diğer kaçaklar gibi yıkarız" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın yaptığı bu açıklama karşısında ilgili birimler ile konuşup konuyla ilgili olarak açıklama yapacaklarını söylediler.

Mudanya-İstanbul Kabataş'ın yanı sıra Yalova'nın Armutlu ilçesi ile yaz aylarında Avşa Adası'na sefer düzenleyen BUDO yılda bir milyondan fazla yolcu taşıyor.

ETİKETLER: Bursa BUDO
http://www.yapi.com.tr/haberler/budonun-kacak-terminal-binasi-muhurlenecek_144649.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!