Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Buluş Günü 386 Mühendisi Ödüllendirdi

Arçelik AŞ, teknoloji üretme ve yenilikçi ürünler geliştirme konusunda önemli başarılara imza atan 386 buluşçu mühendisini bu yıl 16.’sını düzenlediği 'Buluş Günü'nde ödüllendirdi.

yapi.com.tr
Buluş Günü 386 Mühendisi Ödüllendirdi

Türkiye'den yurt dışına yapılan uluslararası patent başvurularının üçte birinden fazlasını gerçekleştiren, Dünya Fikri Haklar Örgütü’nün en çok uluslararası patent başvurusu yapan şirketler listesinde beş yıldır ilk 200 şirket arasında yer alan Arçelik AŞ; teknoloji üretme ve yenilikçi ürünler geliştirme konusunda çalışanlarını teşvik etmeye ve ödüllendirmeye devam ediyor.

Çayırova Kampüsü Spor Salonu’nda gerçekleşen törende konuşan Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik AŞ Genel Müdürü Levent Çakıroğlu; Arçelik’in sektöründe gücünü gün geçtikçe artırdığını, hedeflerini birer birer gerçekleştirdiğini, hatta çoğu zaman hedeflerinin önüne geçtiğini vurguladı. Bu başarıda en önemli itici gücün inovasyon ve yenilikçilik yetenekleri olduğuna dikkat çeken Çakıroğlu, "Türkiye’nin inovasyon konusunda öncü şirketlerinden biri olarak, geliştirdiğimiz yenilikçi teknolojiler, akıllı ürünler ve katma değer yaratan çözümlerimizle kendi sektöründe dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olmayı başardık” dedi.

Arçelik'in önde gelen küresel şirket olma vizyonunu sürdürülebilir karlı büyüme stratejisi ile desteklediklerini belirten Çakıroğlu, bu stratejilerinde ar-ge, inovasyon, kalite, tasarım ve marka yönetimini öncelikli başarı kriterleri olarak belirlediklerini söyledi ve sözlerine şöyle devam etti:

“İnovasyonu ürünler ile sınırlı görmüyoruz. İnovasyonu, şirket kültürümüzün ve iş yapış tarzımızın önemli ve ayrılmaz bir unsuru haline getirmeye çalışıyoruz. Her aşamada geliştirdiğimiz yenilikçi çözümler, sektörde fark yaratmamızı sağlıyor”.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bulus-gunu-386-muhendisi-odullendirdi_121716.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!