Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Arçelik AŞ'ye CIPS Kurumsal Sertifikası

Arçelik Satınalma Direktörlüğü, sağlam ve profesyonel bir satın alma yönetim sisteminin varlığını gösteren ve 100’den fazla uluslararası firma tarafından kullanılan 'Chartered Institute of Purchasing &Supply' (CIPS) Kurumsal Sertifika’ya layık görüldü.

yapi.com.tr
Arçelik AŞ'ye CIPS Kurumsal Sertifikası

Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre şirket, Ocak 2014’te CIPS tarafından başlatılan denetimler sonrasında Mart 2014'te global bir akreditasyon olan ve dünyada yaklaşık 130 şirkette bulunan CIPS Kurumsal Sertifika’yı almaya hak kazandı.

CIPS firması tarafından yapılan değerlendirmede, Arçelik satın alma süreçleri, 'liderlik ve organizasyon', 'strateji', 'insan', 'süreç ve sistemler', 'performans ölçümü ve yönetimi' olmak üzere 5 ana grupta ve 110 farklı kriterde incelendi. Arçelik, mevcut satın alma politikalarının, süreçlerinin ve uygulama örneklerinin, beklentileri karşılayacak seviyede olması nedeniyle kısa bir zamanda süreci tamamladı ve CIPS sürecinde en hızlı sertifika alan firmalardan biri olmayı başardı.

Düzenlenen törende, Arçelik Satınalma ve Tedarik Zinciri Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Öztürk, Kurumsal Sertifika'yı, CIPS Müşteri İlişkileri Direktörü Duncan Brock'tan aldı. Törende kısa bir konuşma yapan Öztürk, CIPS sertifikası ile Arçelik satın alma süreçlerinin dünyadaki en iyi uygulama örneklerinden biri olduğunu gösterdiğini ve başarılarının her alanda devam edeceğini belirtti. Öztürk ayrıca bu başarının, Arçelik satın alma ekibinin Türkiye’nin ve sektörün en iyi ekiplerinden biri olduğunu kanıtladığını da ifade etti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/arcelik-asye-cips-kurumsal-sertifikasi_120857.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!