Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Çelik Kapı Talebi Yüzde 10 Arttı

İstanbul ve büyük illerde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projelerinden ev alacaklar, yeni evinin güvenliğinden ve sağlamlığından şüphe duymamak için güvenliği en üst seviye de tutan çelik kapıları tercih ediyor.

yapi.com.tr
Çelik Kapı Talebi Yüzde 10 Arttı

2017 yılında özellikle kentsel dönüşüm projelerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından desteklenmesiyle inşaat sektörünün 2017 yılında 2 milyon konut satışına imza atacağı düşünülüyor. Ve kentsel dönüşüm projeleri kapsamında 10 yıl içinde de 7 milyon 500 bin konutun yenileneceği öngörülüyor.

 SurSur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel

Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, kentsel dönüşüm projelerinin artmasıyla çelik kapı talebinde de geçtiğimizin yılın aynı dönemine göre yüzde 10’luk bir artış yaşandığını söyledi. Özellikle İstanbul ve büyük illerde hayata geçirilen projelerde, güvenlik sistemleri gelişmiş son teknoloji çelik kapıların tercih edildiğini aktaran Yalçın Pekgüzel, “Günümüzde yeni ev alacaklar, yeni evinin güvenliğinden ve sağlamlığından şüphe duymamak için güvenliği en üst seviyede tutan çelik kapıları tercih ediyor. Ve değişen yaşam tarzlarına bağlı olarak dekoratif kapı talebinde de artış yaşanıyor. Bu farkındalıkla Sur Çelik Kapı olarak, sağlam, dayanıklı ve son teknolojiye uygun olarak tasarlanan kapıların her evin ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bunun için de inovatif ve akıllı kapılar tasarlıyoruz” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/celik-kapi-talebi-yuzde-10-artti-_158791.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!