Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çevreciler: 1 Golf Sahası Bile Fazla

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe’nin, Antalya’nın Manavgat İlçesi’ndeki Sorgun Çamlığı’nda golf alanı olarak tahsis edilen iki alandan birine golf sahası yapılmasını uygun görmediğini söylemesi çevrecilere yetmedi.

Hürriyet



evre ve Orman Bakanı Osman Pepe’nin, Antalya’nın Manavgat İlçesi’ndeki Sorgun Çamlığı’nda golf alanı olarak tahsis edilen iki alandan birine golf sahası yapılmasını uygun görmediğini söylemesi çevrecilere yetmedi.

Manavgat Sivil Toplum Platformu Dönem Sözcüsü Avukat Sema Ecevitoğlu, önceden yanan bölüme golf alanı yapılması değil, yeniden ağaç dikilerek dokusu bozulmadan ormana dönüştürülmesi gerektiğini savundu. Ecevitoğlu, ‘Manavgat çöplüğüne golf alanı yapılabilir. Zaten bizim karşı olduğumuz golf sporu değil ki. Biz Sorgun Ormanı’nın golf alanı olarak kullanılmasına karşıyız. Çünkü burası orman ve bir bütün olarak kalmalı’ dedi.

Sorgun Mahallesi Muhtarı Hasan Uçar ise ormanın parçalanmaması istediklerini söyledi. Uçar, ‘Bizden sonraki nesillere ne cevap veririz? Geçmişte buraları golf alanı olarak verenlerin yaptığı yanlıştan dönülmesi lazım. Doğayı, ormanı, Manavgat’ı seven herkesi Cuma günü akşamı Ankara’da yapılacak mitinge katılmak üzere bizimle yolculuğa davet ediyorum’ dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/cevreciler-1-golf-sahasi-bile-fazla_32413.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!