Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Danimarka Mobilya Derneği Türk Mobilya Markalarını Ziyaret Etti!

Türk mobilya sektörünü tanıtmak adına çalışmalarına devam eden Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), Danimarka Mobilya Derneği organizasyonuyla gelen heyeti ağırladı. Heyet, Türk mobilya firmalarının üretim tesislerini gezdi.

yapi.com.tr
Danimarka Mobilya Derneği Türk Mobilya Markalarını Ziyaret Etti!

Kayseri’den üretim yapan MOSDER üyesi Aldona, Bellona, Cascade, İstikbal, Ndesign, Rendi ve Starwood markalarının fabrikalarını gezen Danimarkalı heyet, önümüzdeki dönemlerde mobilya ve yan sanayi ürünlerinin Türkiye’den temin edilmesi yolunda girişimlerde bulundu. Birçok ülkede konsept mağazaları olan Danimarkalı mobilya markası Bo Concept, bu çerçevede mağazalarında, alımı Türkiye’den yapılan mobilyaların satışa sunulacak.

AhmetAhmet GüleçDanimarka Mobilya Derneği’nin gerçekleştirdiği ziyaretin Avrupa’da Türk mobilya algısının iyi yerlere doğru gittiğinin bir göstergesi olduğunu söyleyen MOSDER Başkanı Ahmet Güleç, heyetle yapılan görüşmeleri şöyle değerlendirdi:

"Avrupa’nın Türk mobilyasına bakış açısının olumlu yönde olması, yakın zamanda daha da fazla Avrupa ülkesinin Türkiye’yi tercih edeceğini işaret ediyor. Mobilya sektörü, yeniliklere açık yapısı, kalite ve tasarımı birleştiren üretimi sayesinde dünya çapında beğeni topluyor ve ihracat hacmimiz genişliyor. 'Türk mobilyası' stilinin oluşturulması ve tasarım yatırımlarının sürdürülmesi, markalaşma açısından büyük önem taşıyor. Markalaşmak için yapılacak en önemli yatırım, tasarım ve ar-ge yatırımlarıdır. Ayrıca yurtdışına ürün ihracatı yaparken, fason üretim yerine kendi marka ismimizle ürün ihracatı gerçekleştirmek de diğer bir unsurdur. Türkiye’de genç ve eğitimli tasarımcıların yer alması da nitelikli insan kaynağı ile hareket ederek, marka olmamızı mümkün kılıyor. Dolayısıyla gelecek kısa bir süre içerisinde 'Türk mobilyası'nın ihracat haritasını genişleteceğini düşünüyoruz".

http://www.yapi.com.tr/haberler/danimarka-mobilya-dernegi-turk-mobilya-markalarini-ziyaret-etti_102489.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!