Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Demir İnşaat Yatırımcısına Kazadırıyor

Demir İnşaat; yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bugüne kadar hayata geçirdiği projelerden konut sahibi olanlara yüzde yüze varan avantaj sağlayan Demir İnşaat; son iki yılda altının yatırımcısına kazandırdığı ortalama yüzde 45’lik primi de geride bıraktı.

yapi.com.tr
Demir İnşaat Yatırımcısına Kazadırıyor

Beylikdüzü bölgesinde uygun fiyat politikasıyla ve ürettiği kullanım avantajlı konut projeleriyle adından söz ettiren Demir İnşaat’tan ev alanlar kazançlı çıkıyor. Son iki yıllık değerlendirmede en çok kazandıranlar listesinin lideri olan altının yüzde 45’lik getirisini de geride bırakan Demir İnşaat; yatırımcısına hem kiraya verirken hem de satarken kazandırıyor.

Demir İnşaat Pazarlama ve Satış Müdürü Ferda Deveci’nin açıklamalarına göre; Demir İnşaat, Beylikdüzü’nde teslimlerini 2010 yılında gerçekleştirdiği Ayışığı Halting’den konut sahibi olanlara 2 yıllık süreç içerisinde yüzde 100 değer artışı sağladı. Ayışığı Halting Evleri’ndeki kiralık daireler de yoğun talep görüyor. Böylece projeden yatırım amaçlı konut sahibi olanlar da kiracı bulmakta zorlanmıyor.

Demir İnşaat’ın Beylikdüzü’nde yapımına Mayıs 2011’de başladığı Ayışığı Vadi Evleri ise başlangıcından bugüne kadar ortalama yüzde 60 prim getirdi. Ayışığı Vadi Evleri’ndeki prim oranının projenin anahtar teslim tarihi olan Nisan 2013’e kadar yüzde 80’e yükselmesi bekleniyor. Toplam 489 konuttan oluşan proje, kaliteli konut birimlerinin yanı sıra zengin ve iyi planlanmış spor, yaşam alanları ve eğlence üniteleri ile de ön plana çıkıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/demir-insaat-yatirimcisina-kazadiriyor-_103801.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!