Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

"Denizi Doldurmaya Devam Ediyorlar"

Çevre felaketine neden olacak 3. köprü, 3. havalimanı ve Kanal İstanbul projelerine Beylikdüzü'ne taşınması planlanan Balık Hali ile devam ediliyor.

yapi.com.tr
"Denizi Doldurmaya Devam Ediyorlar"

CHP İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Avukat Reis Şimşek, AKP hükümetinin ve AKP’li yerel yöneticilerin doğaya, çevreye, yeşile, ağaca olan katliamlarının devam ettiğini belirterek bütün uyarılara karşın AKP’li Büyükşehir Belediyesi’nin deniz alanlarına ve sahillere dolgusunun devam ettiğini söyledi.

Kara, Denize Taştı

Çevreye hasarı büyük

Cumhuriyet'in haberine göre, Reis Şimşek, İstanbul İl Genel Meclisi’nde yaptığı konuşmada, Beylikdüzü’ne taşınması planlanan Balık Hali projesi için 250 bin metrekarelik deniz dolgusunun yapılacağını belirterek bunun çevreye ve doğaya ağır etkileri olacağına dikkat çekti. Şimşek, tüm siyasi partileri, çevreci kuruluşları Balık Hali projesine karşı mücadele etmeye çağırdı. Şimşek şöyle devam etti:

“Bu projenin Beylikdüzü sahilinde planlanması, acilen alınmış, sıkıntılı bir karar. Haksız kazanç ve ranta dönük bir yatırım. Beylikdüzü Balık Hali Projesi’nin uygulanmasının önüne geçilmesi adına tüm siyasi partilerin ve STK’lerin konsensüs oluşturması, bu konuda AR-GE çalışması yapması ve görüş birliğine varması kaçınılmaz.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/denizi-doldurmaya-devam-ediyorlar_109461.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!