Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Trabzon Sahili Dolduruluyor!

Trabzon'da sahil şeridi doldurularak, 760 bin metrekare alanda sosyal tesis yapılacak.

yapi.com.tr
Trabzon Sahili Dolduruluyor!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi Tüneli ile Beşirli arasında üç bölüm halinde 760 bin m2'lik dolgu alanı yapılacağını söyledi.

Başkan Gümrükçüoğlu, yeni dolgu projesinin son aşamaya geldiğini ve ilgili bakanlıkların onayının ardından yapım ihalesine çıkılacağını belirtti. Başkan Gümrükçüoğlu, yapılacak yeni düzenleme ile plaj, balık tutma, gezinti, sosyal alanların yanı sıra Akyazı'daki balıkçılar için balıkçı barınağının da yer alacağı projenin tamamlanması ile Trabzon'un yeni yaşam alanına kavuşacağını dile getirerek, "Sahilimizde Samsun- Hopa Transit yolunun geçişi münasebeti ile ortaya çıkan ayrılığı giderebilmek için çok güzel bir dolgu projesi hazırladık. Sadece bir dolgu alanı değil hakikatten bir estetik güzelliği olan, rüzgar yönlerine göre planlanmış, halkı denizle buluşturacak bu proje için tüm kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin, meslek odalarının ve vatandaşlarımızın görüşlerini de dikkate aldık" dedi.

Gümrükçüoğlu "Projemizi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'mıza sunduk ve diğer ilgili bakanlıklarında görüşlerini aldıktan sonra inşallah uygulamasına başlayacağız. Gerekli onayların alınmasının ardından nitelikli bir dolgu çalışması olacak olan projemiz için ihaleye çıkılacak ve bir yüklenici firma ile anlaşmaya varılmasının ardından muhtemelen 24 ay içerisinde dolgusu, 18 ayda da sosyal alanların tamamlanması ile toplamda 3-4 sene içerisinde bitirilerek vatandaşlarımızın kullanımına sunulacaktır" diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/trabzon-sahili-dolduruluyor_112208.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!