Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Dünyanın Kuruyan Gölleri için Bölgesel İşbirliği

Doğa Derneği’nin Vaillant’ın desteğiyle Burdur’da düzenlediği 'Kuruyan Göller İçin Uluslararası Buluşma' toplantısı, Orta Asya, Afrika, Ortadoğu ve Balkanlar’dan 10 ülkeden aktivist, akademisyen ve kamu kurumu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

yapi.com.tr
Dünyanın Kuruyan Gölleri için Bölgesel İşbirliği

Doğa Derneği tarafından yürütülen Burdur Gölü’nü Kurtarma Projesini geçen yıldan bu yana destekleyen Vaillant Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Vaillant ‘sürdürülebilirlik’ yaklaşımını şirket vizyonu olarak benimsiyor. Elbette küresel iklim değişikliği ve artan nüfusla birlikte su kaynaklarının hızla tükeniyor olması, yanlış su politikaları gibi etkenler, geri dönüşü olmayan ekolojik sorunları da beraberinde getiriyor. Doğanın korunması sadece devletlerin değil, özel şirketlerin, sivil toplum kuruluşlarının ve bireysel olarak da bizlerin sorumluluğunda.  Ne yazık ki su havzalarındaki sorunlar, sadece bu coğrafyanın değil tüm dünyanın küresel ölçekte temel problemi. Biz de 20 yıldır Türkiye’de faaliyetlerini başarıyla yürüten ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olan bir marka olarak Doğa Derneği ile bu projede işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/dunyanin-kuruyan-golleri-icin-bolgesel-isbirligi_112641.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!