Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Eczacıbaşı İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmeti de Verecek

Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri’nin bir alt kuruluşu olarak faaliyete geçen Eczacıbaşı OSGB, yeni İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nda yer alan 'tek bir işçinin çalıştığı iş yerlerinde bile iş yeri hekimi ve iş güvenliği uzman hizmeti ile ilgili mevzuat'ın yürürlüğe girmesiyle iş sağlığı ve güvenliği konusunda şirketlere hizmet vermeye başladı.

yapi.com.tr
Eczacıbaşı İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmeti de Verecek

Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) hakkında değerlendirmelerde bulunan Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Anıl Sugetiren, “Bugüne kadar sağlık hizmetleri içinde çok özel bir alan olan evde sağlık hizmetleri veriyorduk. Artık Eczacıbaşı markasıyla işyerlerine iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini de götürüyoruz” dedi. İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun tüm işyerlerini kapsamasının iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinde çok büyük bir potansiyel yarattığını söyleyen Sugetiren, “Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi olarak, İstanbul ve Bursa’da faaliyetlerimize başladık. Türkiye’nin her noktasındaki çalışanlara hizmet verip, pazarda lider konuma ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

AnılAnıl SugetirenYeni uygulama maliyet avantajı getiriyor

Yeni uygulamanın, şirketlerin bugüne kadar kendi bünyelerinde istihdam ettikleri iş sağlığı ve güvenliği personeli ile kıyaslandığında, tüm kuruluşlara maliyet avantajı getirdiğini belirten Sugetiren, kanun yükümlülüklerine uymayan iş yerlerine ayrıca büyük para cezalarının geleceğine de dikkat çekti.

Eczacıbaşı OSGB’nin sunduğu hizmet kapsamında, mevzuat çerçevesinde belirlenmiş olan sürelerde iş yeri hekimleri, iş güvenliği uzmanları ve yardımcı sağlık personeli tarafından kuruluşlara ziyaretler gerçekleştiriliyor. Ayrıca, mevzuat güncelleme takibi, hizmet alıcıların durumu ve öncelikleri ile tüm iş süreçlerinin denetlenmesi, iş kazaları ve meslek hastalıklarının takibi, tüm risk değerlendirmelerinin onanması, Kişisel Koruyucu Donanımı (KKD) takibi, eğitimlerin düzenlenmesi gibi hizmetler de sunuluyor. Eczacıbaşı OSGB ayrıca laboratuvar, görüntüleme, sağlık taramaları gibi hizmetleri, mobil sağlık tarama aracı ile tüm Türkiye’ye götürme iddiasını taşıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/eczacibasi-is-sagligi-ve-guvenligi-hizmeti-de-verecek_116427.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!