Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun Sermayesi VitrA İnovasyon Merkezi

VitrA İnovasyon Merkezi, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı'nın da katıldığı bir törenle 17 Kasım Perşembe günü düzenlenen bir törenle hizmete girdi. Banyo ve seramik alanında dünyanın lider üreticileri arasında yer alamayı hedefleyen Grubun, hedefine daha fazla üreterek

yapi.com.tr
1 Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun Sermayesi VitrA İnovasyon Merkezi

br />


Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu

Eczacıbaşı Topluluğu, 39 kuruluşu, 10 bin 100 çalışanı ve 2,1 milyar Avro cirosuyla, Türkiye'nin önde gelen sanayi toplulukları arasında yer alıyor. Topluluk bünyesinde yer alan ve çok markalı, çok üretim merkezli, çok pazarlı bir yapıda büyüme stratejisi doğrultusunda gelişimini sürdüren Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu ise yıllık 800 milyon Avro ciroya sahip. Banyo ve karo ürünlerinin toplamında Türkiye’de pazar liderliğini elinde bulunduran ve yine Türk yapı ürünleri sektöründeki en geniş ürün yelpazesine, üretim ve satış ağına sahip olan Grup; VitrA, Artema, Engers, Villeroy&Boch, Burgbad ve İntema Mutfak markalarıyla hizmet veriyor.

Bin 600’ü yurtdışında toplam 4 bin 900 çalışanı bulunan Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, altısı yurtiçinde (Bozüyük/Bilecik, Gebze/İzmit, Tuzla/İstanbul), dokuzu yurtdışında (Almanya, Fransa, Rusya) olmak üzere toplam 15 tesise sahip. Yakın zamanda Rusya’daki ikinci üretim tesisini de faaliyete geçirecek Grubun yıllık üretim kapasitesi; 5 milyon adet seramik sağlık gereci, 35 milyon m2 seramik kaplama malzemesi, 2,5 milyon adet armatür, 350 bin adet küvet ve duş teknesi ile 340 bin modül banyo mobilyasından oluşuyor.

Türkiye’deki satış ve dağıtım faaliyetlerini İntema’nın yürüttüğü Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu’nun ürünlerine, dünya çapında yaklaşık 2.500 satış noktasından ulaşılabiliyor. Cirosunun yüzde 68’ini 75’ten fazla ülkeden elde eden Grup, Türkiye’nin toplam seramik sağlık gereçleri ihracatının yüzde 50’sinden fazlasını gerçekleştirirken, AB ülkelerine yaptığı ihracatta ise karo ürünleriyle birinci sırada yer alıyor.

VitrA’nın ürünleri; uzman ekibinin yanı sıra, Defne Koz, Dima Loginoff, İnci Mutlu, Matteo Thun ve Ross Lovegrove gibi tasarımcıların, Indeed, Nexus, NOA ve Pilots Design gibi dünyaca ünlü tasarım ofislerinin imzasını taşıyor. Müşterilerinin farklı ihtiyaç ve beklentilerine uygun özel çözümler sunan VitrA’nın tasarımları, bugüne kadar EDIDA, Good Design, Red Dot, iF, Wallpaper gibi dünyaca ünlü pek çok ödüle layık görüldü.

İnovatif ve sürdürülebilir özellikleriyle de pek çok ödül alan VitrA’nın ürünleri, yurtdışındaki önemli projelerde tercih ediliyor. Örneğin, dünyanın bugüne kadar inşa edilmiş en büyük gemisi olan Queen Mary II’deki tüm havuzlarda VitrA’nın karoları kullanıldı. Dom Aquaree Berlin Radisson SAS (Berlin), Ice Bar (Londra), Roomers Hotel (Frankfurt) ve W Hotel’de (Doha) VitrA tercih edilirken, Mısır’ın en görkemli yapılarından Kahire Kulesi, VitrA ürünleriyle yenilendi. Londra Heathrow, Münih, Berlin Schönefeld, Moskova Sheremetyevo, Dublin ve İstanbul Sabiha Gökçen gibi havalimanlarında da VitrA ürünleri bulunuyor. Sirena Apartments (Bulgaristan), Levent Ofis Binası (İstanbul), Marina Promenade (Dubai) ve Trump Towers İstanbul gibi projeler de VitrA imzasını taşıyor. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena, Astana Kongre Merkezi ve Stadyumu için de tercih, VitrA’dan yana oldu.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4  |   5
http://www.yapi.com.tr/haberler/eczacibasi-yapi-urunleri-grubunun-sermayesi-vitra-inovasyon-merkezi_89806.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • eczacıbaşı yeni sıhhi tesisat ürünleri ile sürdürülebilir mimariye her zaman önder olmuştur. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!