Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

'EGGER Tır' İlk Kez Türkiye'de

2011 yılında Avrupa'nın tamamını kapsayacak ve 'EGGER Roadshow' olarak bilinen yol turlarını başlatan EGGER'in şimdiye kadar çok sayıda Doğu Avrupa ülkesini ziyaret eden 'EGGER Tır'ı ilk kez Türkiye'de. EGGER Tır, EGGER ürünleri dünyasını tanıtırken, ürün sunumları, eğitim ve etkinlikler için de kullanım imkanı sağlıyor.

yapi.com.tr
'EGGER Tır' İlk Kez Türkiye'de Ödüllü EGGER TIR, eğitim ve etkinlikler için müşteriler tarafından doğrudan rezerve edilebiliyor

'EGGER Dünyasını Keşfedin' başlığı altında düzenlenen yol turu ile imalatçılar, mimarlar ve distribütörlere pazarlama alanında yeni bir boyut sunduklarını kaydeden EGGER Grup Pazarlama Müdürü Hubert Höglauer, "Bir yandan kendilerini EGGER hakkında daha derinden bilgilendirebilir ve varolan gelişmeleri takip edebilir; diğer yandan da bu tırı, müşterilerine EGGER dünyasını tanıtmak için kullanabilirler. Böylece, bizim şirketimizin know-how dediğimiz bilgi ve tecrübelerinden faydalanabilirler ve hep birlikte satış ortaklıklarımızı güçlendirebiliriz” dedi. Höglauer, EGGER Tır'ın müşterilerine tüm ürün ve çözümler hakkında genel bir bakış imkanı sunan benzersiz bir platformdur olduğunun altını çizdi.

"Bu projede ortaklık kavramı, bizim için tam merkezde yer alıyor" diye konuşan Höglauer, "Doğru ürünlere ek olarak, müşterilerimize yenilikçi çözümler ve hizmetler sunmayı hedefliyoruz ve yapıyoruz. Biz her zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz ve bununla ilgili de çok farklı şekillerde ürün satış desteği sunuyoruz. Uzun vadeli müşteri ilişkilerinin temeli ortak başarıdır" dedi.

Sanal ve gerçek dünya bir arada

Tırda, çevre döngüsü dijital formda sunuluyor. Sürdürülebilir ormancılıktan biyokütle enerji santralleriyle atık ahşap kullanımından elde edilen ahşap esaslı malzemelerin üretimine kadar, farklı ve hareketli animasyon, gerçek üretim videoları ziyaretçilere sunuluyor.

EGGER Evi ise tır içinde yer alan farklı bir gösteri istasyonu olarak konumlanmış. Uygulama müşterilerin, cam bir masadan interaktif kontrol imkanıyla, sanal evin içinde gezinmelerini sağlıyor. Sistem üzerinden, yüklenmiş tüm EGGER ürünleriyle ilgili detaylı bilgiye ulaşılabiliyor.

Dijital çözümlerde tüm EGGER ürün yelpazesini içinde barındıran merkez bir malzeme kütüphanesi bulunuyor. EGGER Tır’daki ileri istasyonlarda MRI teknolojisiyle HD bir Sanal Tasarım Stüdyosu (VDS) veya QR Tanıma ile VDS Profi uygulamaları yer alıyor.

Ödüllü konsept

EGGER TIR Malzeme Kütüphanesi, POS kategorisinde 2011 yılı RedDot Tasarım Ödülü’ne layık görüldü. 2012 yılındaysa, 'Kamusal Alanlarda Kurumsal Mimari Uygulamalar' kategorisinde iF İletişim Tasarımı Ödülü’nü aldı. Jüri, EGGER Tır için; “Keşfe dayalı ve eğlenceli navigasyon imkanı dikkat çekiyor. Karma gerçeklik kurulumunun yardımıyla, kullanıcının markayı canlı deneyimlemesi sağlanıyor. Bu harika bir araç"  açıklamasını yaptı. EGGER TIR içindeki çevre döngüsü de ayrıca, 2012 yılında iF İletişim Tasarım Ödülü kazandı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/egger-tir-ilk-kez-turkiyede_113283.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!