Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Erişim AŞ, Rusya’nın İkinci Büyük Alçı Üreticisine Fabrika Kurdu

Firma, 1943 yılından bu yana faaliyet gösteren Volma firmasının, günlük 400 ton alçı üretim kapasitesine sahip fabrikasını teslim etti.

yapı.com.tr
Erişim AŞ, Rusya’nın İkinci Büyük Alçı Üreticisine Fabrika Kurdu

Erişim AŞ, Rusya’da alçı sektörünün en büyük iki markasından birisi olan ve 1943 yılından bu yana faaliyet gösteren Volma firmasının, günlük 400 ton alçı üretim kapasitesine sahip fabrikasını teslim etti. Dünya Gazetesi'nden Yeşim Ardıç'ın haberine göre, aynı firmanın Maykop kentindeki günlük 800 ton kapasiteli fabrikasında ise üretim önümüzdeki ay başlayacak. Ön mühendisliğinden kurulumuna kadar Erişim AŞ’nin gerçekleştirdiği proje 16 ayda tamamlandı. Rusya Alçıcılar Birliği’ne de üye olan Erişim, Rusya’nın en önemli alçı fabrikası üreticisi konumunda bulunuyor. Erişim AŞ Kurumsal İletişim Koordinatörü Zeynep Ekim Aker, Orenburg kendinde yapılan açılışa Orenburg Valisi ve protokol yanı sıra alçı sektöründe faaliyet gösteren büyük markaların yöneticilerinin katıldığını bildirdi. Fabrikanın günlük 400 ton alçı, saatte 500 ton çiğ alçı ve 8 metreküplük perlit üretim kapasitesi bulunduğunu belirterek, “Fabrikada yer alan makinelerin yüzde 90’ı Erişim tarafından üretildi ve dünya standartlarında son teknoloji kullanıldı” dedi.


Projenin soğuk kış koşullarında 16 ayda tamamlandığını belirten Zeynep Ekim Aker, “Ekonomik koşullara rağmen, yatırım malı olması sebebiyle ve gelişmekte olan ülkelerdeki inşaat malzemesi ihtiyacının yüksekliği sebebiyle alçı ve alçı üretim makinelerine olan ihtiyaç sürekli olarak devam ediyor” diye konuştu. Aker, şöyle devam etti: “2012 yılında Moskova’da ofis açtık. Rusya Alçıcılar Birliği üyesiyiz. Erişim senede komple 5 fabrika ve sayısız ünite ve makina satıyor. Rusya bizim için ana pazarlardan birini oluşturuyor. Ancak Afrika’dan da talepler alıyoruz.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/erisim-as-rusyanin-ikinci-buyuk-alci-ureticisine-fabrika-kurdu_134014.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!