Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Form, 43. Yapı Fuarı’ndaydı

İklimlendirme sektörünün lider firmalarından Form Şirketler Grubu’nun iştirakleri Form Endüstri Tesisleri ve Form MHI Klima Sistemleri, 6 - 9 Nisan 2021 tarihleri arasında düzenlenen 43. Yapı Fuarı’na katıldı.

yapi.com.tr
Form, 43. Yapı Fuarı’ndaydı

Sektörün en önemli oyuncularını bir araya getiren Yapı Fuarı, pandemi ortamına rağmen ilgi gördü. Özellikle son yıllardaki en yüksek yabancı katılımcı yoğunluğuna ulaşıldı. 9 ülkeden 260’a yakın alım heyetinin bulunduğu Yapı Fuarı’nda, Form standına ilgi büyüktü.

Form Endüstri Tesisleri, NEFFES Antiviral Hava Temizleyici, Troke ve Lamilux duman tahliye kapakları, Sunvia gün ışığı aydınlatma sistemi gibi üretimini ve distribütörlüğünü gerçekleştirdiği yerli ve yabancı markalarla fuara katılım gösterdi. Japon Mitsubishi Heavy ortaklığında faaliyet gösteren Form MHI Klima Sistemleri ise split klimalar, çevreci R32 gazlı multi split klima sistemleri, Airflex kanat teknolojisine sahip kaset tipi klimaları, Euroform Safelight kanal tipi UVC ünitesi gibi ürünlerle ziyaretçilerden ilgi gördü.

Form, Yapı Fuarı’nda iklimlendirme sistemi tanıtan tek firma oldu. Bu özelliği ile teknolojik ürün sergilemesi yapan tek firma olarak öne çıktı. Form standında yer alan yüksek performans ve enerji verimliliğine sahip ürünleriyle fuar katılımcılarından tam not aldı.


*

Form Şirketler Grubu Hakkında

1965 yılında kurulan Form Şirketler Grubu, grup bünyesinde yer alan 4 bağımsız firmasıyla merkezi, bireysel iklimlendirme ve endüstriyel uygulamalar alanında, yaşam kalitesini arttıracak cihazların üretim, satış ve satış sonrası faaliyetlerini sürdürmekte; rezidanslardan otellere, okullardan hastanelere her tür bina, iş merkezi, fabrika ve alışveriş merkezleri için iklimlendirme sistem çözümleri sunmaktadır.

Form Şirketler Grubu’nun merkez ofisi Maslak İstanbul'dadır. Ankara, Antalya, Adana, İzmir ve Bursa’da bölge müdürlükleri bulunmaktadır. Klima faaliyetlerinde merkezi klima sistemleri, VRF, split ve multi split klima cihazları temin eden Form Şirketler Grubu, aynı zamanda yerli imalat olarak günışığı aydınlatma sistemleri, doğal havalandırma-duman tahliye üniteleri, evaporatif soğutucular, fancoiller, ısı pompaları ve imzalanan lisans anlaşması kapsamında Lennox marka paket klimalar üretmektedir. www.formgroup.com

http://www.yapi.com.tr/haberler/form-43-yapi-fuarindaydi_184938.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!