Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Form, Yerli Isı Pompası Üretecek

Form Şirketler Grubu, 30 yıla yakın bir süredir distribütörlüğünü gerçekleştirdiği ClimateMaster ısı pompaları ve üretimi İzmir Pancar O.S.B.’ndeki üretim tesislerinde gerçekleştirilen Euroform markalı yerli ısı pompaları ile ürün yelpazesini genişletiyor.

yapi.com.tr
Form, Yerli Isı Pompası Üretecek

Form, 1993 yılından bu yana Amerikan menşeili Climate Master markasının Türkiye’deki temsilciliğini yürütüyor. Form, 2019 yılı itibariyle İzmir’deki Form tesislerinde Euroform markalı su kaynaklı ısı pompası üretimine başladı.

Form, yerli üretim kapsamında Euroform markasıyla ilk etapta 11,15 ve 22 kW’lik ürünlere ağırlık verecek ve ilerleyen dönemlerde farklı kapasitelerin de üretimini gerçekleştirecek.

Kullanım alanları genelde Shell&Core binalar olan ısı pompaları; AVM, iş merkezi, kompleks binalar, kamu kurulum ve kuruluşları gibi büyük mimarı yapılarda uygulanabiliyor. Bu uygulamalarda Euroform Su Kaynaklı Isı Pompası sunduğu kapasite seçenekleri, çalışma limitleri, Form tarafından geliştirilen otomasyon sistemi, verimli scroll kompresör, ısıl verimliliği yüksek co-axial eşanjör, estetik ve ihtiyaçları karşılayan ergonomik tasarım ve gelişmiş otomasyon-kumanda seçenekleri ile hem ilk yatırımda hem de işletme maliyetlerinin doğru yönetilmesi açısından avantaj sağlıyor.

Çevre dostu enerji sistemlerinin giderek yaygınlaştığı ülkemizde su kaynaklı ısı pompaları kurumsal ve bireysel kullanıcılara birçok avantaj sunuyor. Düşük yatırım maliyeti sayesinde erişim kolaylığı sunan bu ürünler; uzun ömürlü yapıları, düşük bakım maliyetleri, mimari değişikliklere uyum sağlayabilen modüler yapıları ile dikkat çekerken bağımsız kontrol imkanı ve 50 yıldan fazla süredir hem dünyada hem de Türkiye’de denenen bir teknoloji olması itibariyle de kullanıcılar tarafından uygun alternatif olarak öne çıkıyor.

Türkiye’de su kaynaklı ısı pompası uygulamaları alanında Form Endüstri Ürünleri A.Ş. tarafından hayata geçirilen ödüllü projelerde de yer alıyor. Örneğin; Meydan AVM-İstanbul’da yapılan toplam 18.327 metre sondaj ile Türkiye’nin en büyük Avrupa’nın 5. en büyük toprak kaynaklı ısı pompası uygulaması olarak dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra Antalya Terracity AVM’de gerçekleştirilen tamamı yer altı suyu kaynaklı ısı pompası sistemi uygulaması ise hem Türkiye’nin hem de Avrupa’nın en büyük uygulaması, İstinye Park, Vadistanbul, Optimum, Özdilek, Capacity, Hilltown, Aqua Florya, Point Bornova, Mersin Forum ve Korupark AVM de Form’un ısı pompası uygulaması alanındaki diğer referansları arasında yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/form-yerli-isi-pompasi-uretecek_173797.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!