Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

''Gelecek, Yeşil Rekabetin Ön Plana Çıktığı Bir Dünya Olacak''

Eczacıbaşı Topluluğu Üst Yöneticisi (CEO) Erdal Karamercan, geleceğin, kısıtlı kaynakların söz konusu olduğu, kaynak kullanımında çözümlerin bulunması gereken ve kirlilik yaratanın bedelini ödediği, yani yeşil rekabetin ön plana çıktığı bir dünya olacağını söyledi.

yapi.com.tr / AA
''Gelecek, Yeşil Rekabetin Ön Plana Çıktığı Bir Dünya Olacak''

br >
''Teknoloji ve inovasyona birinci elden sahip olmak istiyoruz''

Yapı Ürünleri Grubu'nun inovasyona verdiği önemin sonuçlarını izlemekten son derece memnun olduğunu dile getiren Karamercan, geçen yıl V&B Fliesen'in, La Diva duvar ve Lavestido yer karoları ile ürün tasarımı alanında uluslararası 'red dot ödülü'nü kazandığını, aynı ürünlerin ayrıca 'Designpreis Deutschland' adayları arasında yer aldığını söyledi.

Bu bağlamda, koleksiyon için hazırlanan WEB sitesinin 'IF iletişim' ödülünü, 2011 koleksiyonu içinde yer alan Rich History'nin de 'IF 2011 ürün tasarım' ödülünü kazandığını belirten Erdal Karamercan, ''Yine geçtiğimiz yıl VitrA, Design Turkey 2010 kapsamında, iki ürünüyle Üstün Tasarım ve İyi Tasarım ödüllerine layık görüldü. Burgbad adlı kuruluşumuz da 2010 yılında Red Dot Design Award, IF Product Design Award ve Good Design Award ödüllerinin sahibi oldu'' dedi.

Seramikte teknoloji ve inovasyonun beşiği olan İtalya'da şirket satın alarak veya stratejik işbirlikleri oluşturarak, teknoloji ve inovasyona birinci elden sahip olmak istediklerini ifade eden Karamercan, bu konudaki çalışmalarının sistematik biçimde sürdürüldüğünü anlattı.

Karamercan, ''Önümüzdeki dönemde dünya ekonomisini gelişmekte olan ülkelerin sırtlayacağı gerçeğinden hareketle, Yapı Ürünleri Grubumuz da pazarlama faaliyetlerine, Hindistan'da imzaladığı stratejik işbirliği anlaşmasına ek olarak, Şangay, Dubai, Bahreyn ve Bulgaristan'ın yanında son olarak, Libya, Suudi Arabistan, Irak gibi ülkelerde açtığı temsilciliklerle yeni bir yön vermekte'' dedi.

 Eczacıbaşı yatırım bankacılığını izliyor

Finans sektöründeki kuruluşları Eczacıbaşı Menkul Değerler'in varlık yönetiminde kullanabildiği ürün portföyünü genişletebilmek amacıyla çalışmalarına devam ettiğini belirten Karamercan, ''Bu bağlamda, Yatırım Bankacılığı lisansı için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu ile temasımız sürmektedir'' dedi.

Kanyon'dan sonra ikinci gayrimenkul yatırımını 'birlikte yaşam' konsepti üzerine Zekeriyaköy'de kurduklarını söyleyen Erdal Karamercan, şunları kaydetti:

''İstanbul'la bütünleşmiş, hatta simgeleşmiş Kanyon'dan sonra, Ormanada yaşam projemiz, Eczacıbaşı güvenilirliği ve kalitesini yansıtan bir marka olacaktır. Lansmanına ve satışlarına geçtiğimiz aylarda başladığımız Ormanada'nın tamamını 2013 yılı sonuna kadar yerleşime açmayı hedefliyoruz. Gayrimenkul sektöründe, ayrıcalık yaratabileceğimize inandığımız projeler tasarlıyor ve hayata geçiriyoruz. Bu bağlamda, Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili gelişmeleri yakından izliyoruz. Son aşamalarına gelmiş olan yasal imar hakları ile ilgili çalışmaların sonuçlanmasının ardından projemizi başlatacağız. Aşamalar halinde gerçekleşecek bu büyük proje, daha uzun bir süreye yayılacaktır. Kartal'daki arazimizin üzerinde de, İstanbul'un simgelerinden biri olacak, çağdaş ve dünya ölçeğinde bir eser yaratmayı hedefliyoruz.''

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
http://www.yapi.com.tr/haberler/gelecek-yesil-rekabetin-on-plana-ciktigi-bir-dunya-olacak_85725.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!