Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Güvenlik Sistemleri Sektörü 'İnşaat'la Birlikte Büyüyecek

Bosch Güvenlik Sistemleri Ülke Satış Direktörü Gürani Kılıç, Türkiye’nin 2009–2014 yılları arasında inşaat sektöründe yüzde 8,5 oranında büyüme beklentisi olduğuna dikkat çekerek; Türkiye güvenlik sistemleri sektörünün de bu konjonktürden etkilenerek, inşaat sektörüne paralel büyüyeceğini ifade etti.

yapi.com.tr
Güvenlik Sistemleri Sektörü 'İnşaat'la Birlikte Büyüyecek Gürani Kılıç, Türkiye'nin Bosch Güvenlik Sistemleri’nin odaklanacağı pazarlardan biri olacağını sözyledi

Bosch Güvenlik Sistemleri, 2012’nin 'en’lerini Ortaköy Feriye Lokantası’nda gerçekleşen gecede açıkladı. Bu yıl ikincisi düzenlenen Bosch Güvenlik Sistemleri İş Ortakları Gecesi ve Ödül Töreni, ilgili firmaların satış ve satış destek ekiplerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 100 kişiyi buluşturdu.

“Ciromuz 5 yılda 3 kat artacak”

2013 yılı hedefleri ve önemli projeleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Bosch Güvenlik Sistemleri Ülke Satış Direktörü Gürani Kılıç, “Türkiye, 2009-2014 yılları arası dönemde inşaat sektöründe yüzde 8,5 oranında büyüme beklentisi ile çok olumlu gözüken ülkelerden biri. Konut talebi, artan kentsel dönüşüm projeleri, doğrudan yabancı yatırımlardaki artış beklentisi, yenilenebilir enerji alanında yapılması planlanan altyapı yatırımları ve büyük enerji nakil projelerinin Türkiye’den geçmesi, Türkiye’de başta konut inşaatları olmak üzere, konut dışı ve altyapı inşaatlarındaki büyümeyi de destekliyor. Ayrıca, gayrimenkul yatırım ortaklıklarının sayısında görülen artış, finansmanı güç büyük projelerin gerçekleşmesinin de önünü açıyor. Türkiye güvenlik sistemleri sektörü de bu konjonktürden etkilenerek, inşaat sektörüne paralel olarak büyüyecek. Bu gelişmelere ek olarak, harcanabilir gelir seviyesinin yükselmesi, deprem ve enerji verimliliği konusunda alınacak önlemler ve halkın bilinç seviyesinin giderek artmasıyla küçük ve orta çaplı projelerde de artış yaşanacağını ve güvenlik sistemleri sektörünün büyümesinde rol oynayacağına inanıyoruz” dedi. Türkiye'nin önümüzdeki 5 yıllık dönemde Bosch Güvenlik Sistemleri’nin odaklanacağı pazarlardan biri olacağını vurgulayan Kılıç, bu dönemde cirolarını 3 katına çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.

Türk müteahhitlerinin yurt dışındaki faaliyetlerine paralel olarak, Türk sistem entegratörlerinin de yurt dışında daha fazla proje üstlenmeye başladığını ifade eden Kılıç, Türkiye’deki Bosch Güvenlik Sistemleri iş ortaklarının Bosch içerisinde de öneminin daha da arttığını, bir çok sistem entegratörünün, Rusya ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere birçok ülkede ofis açarak doğrudan hizmet vermeye başladıklarını belirtti.

Bu yıl yeni iş ortaklıklarına imza atarak, dağıtım kanalını daha da genişletmeyi planladıklarını vurgulayan Kılıç, şunları kaydetti:

“Arka arkaya yeni ürün lansmanları ile genişleyen ve distribütör kanalı üzerinden dağıtılan Advantage Line Serisi ürün grubuna 2012 yılında yangın algılama ve genel seslendirme başta olmak üzere diğer ürün gruplarının da eklenmesiyle, Türkiye’de küçük ve orta ölçekli projelerde daha fazla firmaya çözüm sağlayabilir duruma geldik. Ayrıca son iki yıldır Türkiye pazarına sunduğumuz hırsız alarm ürünlerimiz ile nihai tüketici ile daha fazla buluşmaya başladık. 2013 yılında bu ürün gruplarında pazara yeni ürünler sunmaya devam edecek ve alt bayi ağımızı Türkiye’deki her ili kapsayacak şekilde genişletmeye devam edeceğiz”.

http://www.yapi.com.tr/haberler/guvenlik-sistemleri-sektoru-insaatla-birlikte-buyuyecek_106788.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!