Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

İBB’den Bakan Kurum’a Yalanlama

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Kanal İstanbul projesi için yapılan son toplantıya katılan İBB temsilcisinin ÇED raporuna imza attığı yönündeki açıklamasına İBB'den yalanlama geldi.

yapi.com.tr
İBB’den Bakan Kurum’a Yalanlama

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Kanal İstanbul projesi için yapılan son toplantıya katılan İBB temsilcisinin ÇED raporuna imza attığı yönündeki açıklamasına İBB Sözcüsü Murat Ongun yanıt verdi.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre; Ongun, İBB’nin 28 Kasım’daki toplantıya katıldığını ve tüm itirazlarını raporla sunduğunu belirterek, katılım imzasının, ÇED Raporu imzası gibi sunulduğunu söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Kanal İstanbul ile ilgili Ankara'da düzenlediği basın toplantısında İBB temsilcisinin proje için düzenlenen son toplantıda ÇED raporuna imza attığını belirterek “Belediye Başkanımız çıkıp itiraz ediyor. Daha elemanının ne yaptığının farkında değil. Buraya gelip, ÇED raporuna imza atıyorsunuz, hiçbir şerh bildirmiyorsunuz, ondan sonra da çıkıyorsunuz ‘Ben bu rapora itiraz ediyorum' diyorsunuz.” açıklamasında bulunmuştu.

Twitter'dan bakana yanıt veren  Ongun, “Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. Murat Kurum'un ‘İBB temsilcisi ÇED raporuna imza attı' ifadesi doğru değildir. İBB, 28 Kasım'daki toplantıya katılmış ve tüm itirazlarını raporla açıkça sunmuştur. Katılım imzasının, ÇED Raporu imzası gibi sunulmasının takdirini kamuoyuna bırakıyoruz.” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ibbden-bakan-kuruma-yalanlama_176826.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!