Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Işıklar Usta Eğitim Seminerleri Antalya'da

Yapı sektöründe dünyanın sayılı klinler tuğla üreticilerinden biri olan Işıklar Klinker Tuğla Grubu, usta eğitim seminerlerine Antalya ile devam etti. Işıklar Pazarlama Müdürü mimar Dilek Toruş Karaköz’ün de konuşmacı olduğu seminere, 70’i aşkın tuğla uygulama ustası katılım gösterdi.

yapi.com.tr
Işıklar Usta Eğitim Seminerleri Antalya'da

Hammadde hazırlıklarından ve fabrika üretim sürecinden ürün gamıyla ilgili genel bilgilere, uygulama örneklerinden kalitesiz ürün kullanımının yol açtığı sorunlara kadar birçok konunun ele aldığı organizasyonda; pişmiş toprak malzemeyle yurt dışında yapılan başarılı uygulamalar da tuğla ustalarıyla paylaşıldı. Eğitimde, taban ürünleri arasında yer alan ve enerji verimliliğine katkı yapan 'hidro taban' ile cephe ürünleri arasında yer alan ve ısı yalıtım sistemlerinde kullanılan xps ve eps yerine kullanılabilecek, yanmazlık özelliğine sahip I-C Board kanallı panelin yanısıra mavi, lacivert ve siyah renkli yeni kiremitler de tanıtıldı.

Antalya Depo Seminer Alanı'nda daha önceden hazırlanmış prototipler üzerinde, çatı sistemleri, çatı aksesuarlarıyla birlikte gösterilirken; I-C Board kanallı panel üzerine kaplama tuğlasının adaptasyonu uygulamalı olarak da aktarıldı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/isiklar-usta-egitim-seminerleri-antalyada_114974.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!