Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstanbul Kentsel Dönüşümle Trilyonlarca Dolar Kazandırır

Kendisi her ne kadar 'Yukarıdan tüyo aldım' dese de 25 yıl önce İstanbul'un değişik bölgelerinden aldığı arsalarla bugün dev inşaat projelerine imza atan Ali Ağaoğlu, son dönemde inşaatlarıyla olduğu kadar, magazin medyasına malzeme olan haberleriyle de gündemde olan birisi. Resmi olmasa da 8 yıldır, 2 çocuğunun annesinden ayrı yaşayan Ağaoğlu,

Yeni Şafak Gazetesi
İstanbul Kentsel Dönüşümle Trilyonlarca Dolar Kazandırır

/P>

Ofluyuz, ne Trabzon'a ne Ankara'ya bağlıyız

Ağaoğlu'nun projelerinin Ataşehir etrafında yoğunlaştığını görüyoruz. Bu bölge de finans merkezi ilan edildi. Önceden haberiniz mi vardı?

Biliyorsunuz ben Ofluyum. Oflular da ne Trabzon'a bağlı ne Ankara'ya, direkt yukarıya bağlı. Biz günlük yaşayan firma değiliz. O karar çıkmadan önce ben zaten projele-rimin yüzde 80'ini satmıştım. Tabii ki bana faydası oldu, benden daire alanlara faydası oldu. Neticede Türkiye'deki finans sektörünün büyüklüğü, Avrupa'da orta büyüklükteki bir bankaya eşit. Bir bu gücü bölgelere bölerseniz sinerji oluşmaz.

Bentley'de kemençe dinleyen adam

İş dışında neler yaparsınız, ne tür müzik dinlersiniz, çocuklarınızla nasıl vakit geçirirsiniz?

İnşaatlarımızda arazi alıp proje geliştirmede aktif görevim var, uygulamada çok profesyonel ve başarılı bir teknik kadromuz var. Ama yine de ben sabah 8'de kalkar giderim ve kahvaltımı şantiyede işçilerimle beraber yaparım. O çekiç sesini duymadan yapamam. Eskiden müdahale ederdim, onu şöyle yapın bunu böyle yapın diye ama şimdi yapmıyorum. Şantiyeyi gezerken, oranın röntgenini değil tomografisini çekerim. Proje müdürümüz bana sunum yapar ama bilir ki o şantiyeyi ben ondan daha iyi bilirim. Bana projeyi anlatırken iki kere dikkat eder.

3-5 gün üst üste tatil yaptığımı hatırlamam. Arada bir kaçamaklarım oluyor ama o başka. Günde 15-16 saat çalışan bir insanım. Ben işimi tatil gibi yapıyorum. Keyif alıyorum.

Müzik olarak Karadeniz müziği dinlerim Bugün Bentley'de kemençe dinleyen insanlardan biri benim. En son 3-4 sene önce oğlum beni sinemaya götürmüştü. Çocuklarıma zaman ayırırım. Kendime de zaman ayırırım. Hep amelelerle uğraşmam, biraz fıstıklarla da uğraşırım.

Şilede kardeşimin çiftliği var. Orada atlar falan da var. Oraya hafta sonraları çocuklarla vakit geçirmek için giderim.

Google'da Ali Ağaoğlu yazınca ilk çıkan sayfalar inşaatla ilgili değil, magazinle ilgili. Bundan rahatsızlık duyuyor musunuz?

Yok. Niye rahatsızlık duyayım. Açık açık söylü-yorum. Sekiz senedir bekar adamım, sağlığım yerinde, genç adamım, kendime de vakit ayırırım. Uludağ'daki kayak merkezlerinin çoğu benim ama ben orada hiç kaymam.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4
http://www.yapi.com.tr/haberler/istanbul-kentsel-donusumle-trilyonlarca-dolar-kazandirir_63002.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!