Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

"İstanbul’un Yatırım Haritası Çıkarılıyor"

İstanbul'un yatırım haritasını çıkarmayı amaçlayan araştırma projesinin adımlarını tartışmak ve araştırmaya yön verecek kriterleri belirlemek üzere sektör temsilcileri, Arama Konferansı'nda buluştu.

yapi.com.tr / AA
"İstanbul’un Yatırım Haritası Çıkarılıyor"

İstanbul Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle İstanbul Üniversitesi (İÜ) tarafından yürütülen 'İstanbul Yatırım Karar Destek Merkezi' projesi kapsamında düzenlenen arama konferansında İstanbul'un iş, ekonomi ve eğitim çevrelerinden önemli isimler bir araya geldi.

İktisat Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Murat Şeker koordinatörlüğünde yürütülen projenin arama konferansına İstanbul Valiliği, İstanbul Kalkınma Ajansı, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Sanayi Odası, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı, İktisadi Araştırmalar Vakfı, Frekans Araştırma ve Veri Araştırma adına temsilciler ile İstanbul Ticaret Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi'nden öğretim üyeleri katıldı.

İstanbul'un bölge ve ilçe düzeyinde yatırım ortamının, tüketim eğilimlerinin ve talep potansiyelinin belirlenerek, yatırımcılara ve iş dünyasına yönelik web tabanlı yatırım karar destek sisteminin oluşturulmasını amaçlayan projenin arama konferansında, 'fikir tepsisi' yöntemi kullanılarak, İstanbul'da çeşitli sektörlerde dikkate alınan yatırım kriterleri tespit edildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/istanbulun-yatirim-haritasi-cikariliyor_115248.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!