Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Kütükten Barikata Soruşturma

Artvin'de şirket yetkilileri ve iş makinelerini yola kurdukları barikatlarla bölgeye sokmayan, aralarında Yeşil Artvin Derneği yöneticilerinin de bulunduğu 6 kişi hakkında, ‘İş ve çalışma hürriyetinin ihlali ve yol kesme’ suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

yapi.com.tr
Kütükten Barikata Soruşturma

Artvin Cumhuriyet Başsavcılığı, Kafkasör Yaylası, Cerattepe ve Genya bölgelerindeki madencilik faaliyetleri için şirkete ait iş makinelerininin geçişine izin vermediği ve çalışmayı engellediği iddiasıyla Yeşil Artvin Derneği Başkanı Nur Neşe Karahan, Artvin Ormancılık Kooperatifi Birliği (ORKOP) Başkanı Hasan Yaşar, CHP Artvin Merkez İlçe Başkanı İlyas Şahin ile Sinan Aslan, Nihat Köksal ve Selim Demirci hakkında, ‘iş ve çalışma hürriyetinin ihlali ve yol kesme’ suçlamasıyla soruşturma başlattı.

BirGün Gazetesi'nin haberine göre savcılık tarafından ifadeye çağrılan Nur Neşe Karahan ve Hasan Yaşar’ın dışındaki 4 kişinin ise, sosyal medyada 300 Cerattepeli olarak paylaşılan fotoğrafta grubun önünde ellerlindeki sopalarla bekleyen Sinan Aslan, CHP Artvin Merkez İlçe Başkanı İlyas Şahin, Nihat Köksal ve Selim Demirci olduğu öğrenildi. Savcılığın soruşturmayı genişleterek birçok kişiyi daha ifadeye çağırabileceği öne sürüldü.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kutukten-barikata-sorusturma_133232.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!