Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Mahalleliyi Canından Bezdirdi

Tekirdağ’ın Ergene İlçesi’nde bulunan ve simsiyah akan Çorlu Deresi’nin yaydığı ağır koku mahallelinin tepkisine neden oldu.

yapi.com.tr
Mahalleliyi Canından Bezdirdi

DHA'nın haberine göre, evlerinin camlarını açamadıklarını belirten mahalle sakinlerinden Mustafa Türkoğlu, "Derenin yaydığı ağır koku ise nefes almamızı güçleştiriyor. Burada çocuklarımızı sokağa salmaya korkuyoruz" dedi.

Ergene Nehri’nin Sağlık Mahallesi'nden geçen kolu olan Çorlu Deresi, çevresine yaydığı kötü koku nedeniyle mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. Simsiyah akan derenin çevresinde oturanlar, camlarını dahi açamadıklarından yakındı. Derenin yaydığı koku nedeniyle evlerinin camlarını açamadıklarını belirten Mustafa ve Hatice Türkoğlu çifti çocuklarını da sokağa bırakırken endişe ettiklerini söyledi.

Mustafa Türkoğlu, derenin ne zaman temizleneceğini merak ettiğini ifade ederek şunları söyledi:

"Derenin rengi simsiyah oldu. Bununla birlikte kokusu iyice ağırlaştı. Ne cam ne de kapı açabiliyoruz. Bizi iyice canımızdan bezdirdi. Burası insan sağlığını tehdit ediyor. Çok sayıda insan hasta oldu. Bir zamanlar berrak akan dere şimdi fabrika atıkları nedeniyle simsiyah oldu. Derenin yaydığı ağır koku ise nefes almamızı güçleştiriyor. Burada çocuklarımızı sokağa salmaya korkuyoruz."

http://www.yapi.com.tr/haberler/mahalleliyi-canindan-bezdirdi_125035.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!