Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Milyonlar Harcanan Sosyal Tesis Çürüyor

Kayseri’de Kocasinan Belediyesi tarafından 2018 yılında yapımına başlanan ve 270 iş gününde bitirilmesi planlanan sosyal tesis, aradan geçen 3,5 yıla rağmen tamamlanamadı.

yapi.com.tr
Milyonlar Harcanan Sosyal Tesis Çürüyor

Kayseri'de AKP'li Kocasinan Belediyesi tarafından Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde 2018 yılında yapımına başlanan sosyal tesis inşaatı 3,5 yılı aşkın süredir tamamlanamadı. Atıl vaziyette bırakılan sosyal tesisin inşaatı önünde açıklamalarda bulunan İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Osman Türk, şu ana kadar yaklaşık 5 milyon TL harcanan tesis inşaatının tehlike arz etmeye başladığını söyledi.

Sözcü’den Müslüm Evci’nin haberine göre; çürümeye terk edilen sosyal tesise ilişkin Belediyeye tepki gösteren Osman Türk, “Sosyal tesis inşaatına 2018 yılında başlandı ve 270 iş gününde bitirilmesi planlandı. Aradan 3 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen burası hala atıl vaziyette. Şu ana kadar yaklaşık 5 milyona yakın para harcanmasına rağmen inşaat tamamlanmadı. Şu an sosyal tesis inşaatı zarar görmeye ve tehlike arz etmeye başladığı görülüyor.” diye konuştu.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a tesisin tamamlanması için çağrıda bulunan Osman Türk, “Biz bu konuyu takip etmeye devam edeceğiz. Bu problemi sürekli gündeme getireceğiz ve buranın bir an önce tamamlanmasını sağlayacağız.” ifadelerine yer verdi.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/milyonlar-harcanan-sosyal-tesis-curuyor_184951.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!