Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Ormanda İnşaat Başladı, Halk Tepki Gösterdi

Ümraniye Millet Bahçesi’nin bir bölümünde bina inşaatları yükselmeye başladı. Ormanın içinde yapılan 5 betonarme bina inşaatına çevre halkı tepki göstererek Ümraniye Belediyesi yetkililerinden açıklama istedi.

yapi.com.tr
Ormanda İnşaat Başladı, Halk Tepki Gösterdi

İstanbul’da Hekimbaşı Devlet Ormanı'nın içinde yapılan Ümraniye Millet Bahçesi'nin bir bölümünde 5 adet betonarme bina inşaatı yapılmaya başlandı. Bina inşaatlarını görüntüleyen Ümraniye Kent Savunması'ndan Bulut Can Okuducu, millet bahçesinin bir bölümünün panel levhalarla ayrılarak inşaat şantiyesi kurulduğunu tespit etti. Okuducu “Üstü çelik konstrüksiyon altı betonarme olan 5 bina inşaatı devam ediyor. İnşaat alanında bir bilgilendirme, ruhsat tabelası bulunmuyor.” dedi.

Sözcü’de yer alan habere göre; Okuducu, “Daha önce bu ormanın, millet bahçesi adı altında birçok kez tahribata uğradığını görmüştük. Ama şu anda karşılaştığımız durum bunların çok ötesinde. Panellerle ayrılan bölümde 5 bina yükselmiş durumda. Binaların oturum alanı yaklaşık 100 metrekare kadar gözüküyor. Binalar 2 katlı yani yaklaşık 1000 metrekare kadar inşaat yapılmış.

İstinat duvarları, merdiven boşlukları, millet bahçesine geçiş için yapılan bağlantıları saymıyorum. Orman içine betonarme inşaatın hangi gerekçe ile yapıldığını Ümraniye Belediyesi yetkililerine soruyoruz. Orman içinde bu şekilde bir inşaata izin vermeyeceğimizi Ümraniye Kent Savunması olarak ormanımıza sahip çıkacağımızı bildiriyoruz. Tüm Ümraniyelileri Millet Bahçesi'ne, Hekimbaşı Devlet Ormanı'na sahip çıkmaya davet ediyorum.” çağrısında bulundu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ormanda-insaat-basladi-halk-tepki-gosterdi_192256.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!