Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Part-Time Millet Bahçesi

İstanbul’daki Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Davutpaşa Kampüsü’ne yapılan millet bahçesi, hafta içi kapalı, hafta sonu ise halka açık olacak.

yapi.com.tr
Part-Time Millet Bahçesi

Öğrencilerin tepkisine rağmen İstanbul'daki Yıldız Teknik Üniversitesi'nin (YTÜ) Davutpaşa Kampüsü'ne ‘Part-time' millet bahçesi yapıldı. Millet bahçesi hafta içi kapalı, hafta sonu ise halka açık olacak.

Sözcü’den Deniz Ayhan’ın haberine göre; TBMM KİT Komisyonu'nda TOKİ hesapları ele alınırken konu gündeme geldi. YTÜ mezunu CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, “Öğrenciler, rektörlük ve TOKİ arasında büyük bir problem var. Üniversite kampüs alanının içine bir millet bahçesi yapılıyor. Bu durum o okulun özerkliğine ve öğrencilerin sosyal faaliyetleri için kullanabilecekleri alana farklı anlamlar da yüklenmesine neden oluyor.” dedi.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut ise “Hafta içi kullanımı mümkün değil, hafta sonu da yine üniversitenin alacağı kararlar doğrultusunda olacak. Öğrencilerimiz için yapılandı ama vatandaşla da paylaştık. Ben ODTÜ mezunuyum, hafta sonu orada aileler gelip gayet rahat kullanabiliyorlar.” yanıtı verdi.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/part-time-millet-bahcesi_185863.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!