Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

PonceBloc Bayileşme Sürecinde Hızlı İlerliyor

Yakın zamanda Arkas’ın iştiraki olarak Türkiye pazarına giriş yapan yeni nesil hafif yapı elemanı PonceBloc, bayileşme sürecinde hızlı ilerliyor. Üç ayda 12 farklı ilde bayileriyle el sıkışan PonceBloc, kısa zamanda tüm Türkiye’de inşaat firmalarının yükünü hafifletecek.

yapi.com.tr
PonceBloc Bayileşme Sürecinde Hızlı İlerliyor

PonceBloc şu an Adana’ya Görkemler Yapı, Bursa’ya Olgun Yapı, İzmit’e Demirhanlar Yapı Market, Adapazarı’na Hilmi Yıldız İnşaat, Balıkesir’e Evin İnşaat, Aydın’a Kabasakal Yapı, Manisa’ya Otçuoğlu İnşaat, Denizli’ye Şahanlar Yapı, İstanbul’a Beykoz Yapı ve Türkmenler Yapı, İzmir’e Deman İnşaat, Ankara’ya Yapı Mall, Mun Yapı ve Akın Demir İnşaat, Çanakkale’ye Şahin Topçu İnşaat adlı bayileri ile ulaşıyor.

Bayi kanalında PonceBloc’a yönelik ciddi bir talep olduğunu belirten PonceBloc Pazarlama Müdürü Özge Sipahioğlu, “Bayi yapılanmamız kısa sürede başlangıç için hedeflediğimiz seviyeye ulaştı. Tüm illerimizden gelen talepleri değerlendirmeye devam ediyoruz. Yakın zamanda yeni bayilerle Türkiye’nin her noktasında ulaşılabilir olmayı hedefliyoruz” dedi.

PonceBloc ile binalar hafifliyor, inşaat maliyetleri ve süreler azalıyor

PonceBloc’un hafif bir yapı elemanı olması sebebiyle duvarları, asmolen tavanları hafiflettiğini ve daha az beton kullanımına imkan verdiğini ifade eden Sipahioğlu, bu sayede inşaatın tüm aşamalarında malzeme, işçilik, nakliyat, enerji ve zaman tasarrufu saplandığını belirtti. Sipahioğlu ayrıca, hafifliğin yanı sıra tamamen homojen, kesilebilir ve kolay uygulanabilir bir yapıya sahip olan PonceBloc’un inşaat maliyetlerini azalttığını ve yapım sürelerini kısalttığını vurguladı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/poncebloc-bayilesme-surecinde-hizli-ilerliyor_114709.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!