Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Sanayiciler, Meslek Liselilere Destek Verecek

Ostim Sanayici ve İşadamları Derneği (OSİAD) Başkanı Adnan Keskin, sanayicilerin meslek liselerinde okuyan öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamaya başlayacaklarını belirterek, ''Her sanayici bir öğrenciden sorumlu olacak'' dedi.

yapi.com.tr / AA
Sanayiciler, Meslek Liselilere Destek Verecek

Keskin, yaptığı yazılı açıklamada, meslek liselerinde eğitimi teşvik etmek, velilerde ve öğrencilerin zihinlerinde meslek liselerine karşı oluşan olumsuz yargıları kırma yönünde çaba harcadıklarını ifade ederek, meslek liselilerin her türlü ihtiyacının üstlenildiği bir uygulamayı yürürlüğe koyduklarına dikkati çekti.

OSİAD'ın başlangıç aşamasında 5 öğrencinin sorumluluğunu üstlendiğini fakat bu sayıyı arttırmak istediklerini ifade eden Keskin, ''Her sanayici bir öğrenciden sorumlu olacak. Şimdilik imkanlarımız buna elveriyor. İmkanlarımızın artmasına bağlı olarak öğrencilerimizin sayısını da artıracağız'' dedi.

''Meslek liselerine harcanan para boşa gitmez''

Keskin, meslek liselerindeki eğitim teknolojilerinin yeterli düzeyde olmadığını savunarak, ''Meslek liselerine ne kadar harcama yapılması mümkünse o kadar yapılmalıdır. Çünkü, bu okullara harcanan para boşa gitmez'' dedi.

Zaman zaman bazı sorunlarla mühendislerin bile işin içinden çıkamadığına işaret eden Keskin, Onlara ''Git, Ahmet Usta'ya sor' deriz. O Ahmet Usta, meslek liselidir'' ifadesini kullandı.

Açıklamada ayrıca, uygulamanın ilk olarak Çiğdemtepe Endüstri Meslek Lisesi'nde gerçekleştirildiği ve okul öğrencilerin de OSİAD'ı ziyaret ettikleri belirtildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sanayiciler-meslek-liselilere-destek-verecek-_103780.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!