Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Şehrin Göbeğinde Hayalet Köşk

Bahriye Üçok Caddesi’nde uzun süredir atıl halde bekleyen binayı tinerciler mesken tuttu. Çevre sakinleri, ‘Hayalet Köşk’ dedikleri binanın tehlike saçtığını ve bir an evvel yıkılmasını istedi.

yapı.com.tr
Şehrin Göbeğinde Hayalet Köşk

Hürriyet'ten Oğuz Demir'in haberine göre, Beşevler Bahriye Üçok Caddesi’nde bulunan boş ev, tinercilerin mekanı haline geldi. Çevre sakinlerinin ‘Hayalet Köşk’ olarak adlandırdığı üç katlı metruk bina, bölgedeki huzuru da bozdu. Başkent’in göbeğinde Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin hemen karşısında bulunan binanın yıllardır atıl vaziyette durduğunu ifade eden bölge sakinleri, özellikle akşamları binanın yanından tedirgin bir şekilde geçtiklerini anlattı.

Şehrin merkezinde

Metruk evin kentin merkezinde olduğunu hatırlatan mahalleli ve esnaf evsizler ile tinercilerin meskeni haline geldiğini vurguladı. Özellikle fakülteler, birçok dükkan ile işyerinin bulunduğu yerde böyle bir yapının Ankara’ya yakışmadığını aktaran mahalleli, “Hem görsel bir kirlilik söz konusu hem de huzursuzluk var. Tinerciler akşamları mesken edindi, akşamları binanın önünden bile geçemiyoruz. Yetkililer bir an önce harekete geçmeli” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sehrin-gobeginde-hayalet-kosk_112116.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!