Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Sektörünün Tek Bienal-Fuarı 'Pelifair 2014'ün Beşincisi Düzenlendi

Yarım asrı aşkın bir süredir orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren ve dünyanın nitelikli filtre kâğıt üreten 3 firmasından birisi ve ülkemizin tek firması olan Turanlar Şirketler Grubu; sektörünün tek bienal fuarı olan 'Pelifair 2014'ü gerçekleştirdi.

yapi.com.tr
Sektörünün Tek Bienal-Fuarı 'Pelifair 2014'ün Beşincisi Düzenlendi

Yerli, yabancı mobilya, mobilya aksesuarları, yüzey, postforming ve dekor firmalarının üst düzey temsilcilerinin ve bağımsız mimar, iç mimar ve tasarımcıların; özellikle bir sonraki yılın sektörel tasarım trendlerini takip ettiği Pelifair etkinliği, Turanlar Group tarafından 2 senede bir gerçekleştiriliyor. 12 önemli sunum ve seminerin gerçekleştirildiği bu seneki Pelifair’e, Hafele, Schattdecor, Impress, Clarion Events, Surteco, Munskjö ve Hueck gibi sektör devi dünya firmalarının ve Chris Precht, Arni Aromaa ve Sauli Suomela gibi uluslararası ödüllü 3 mimarın yanısıra Boytaş, Çilek Mobilya, Doğtaş, Kelebek gibi markaların üstü düzey temsilcileri katıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Mağden, Pelifair’in en az kendileri kadar istekli olan katılımcı firmaların enerjisiyle geleneksel hale geldiğine dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Turanlar Group olarak üretim ve organizasyon gücümüze sunum gücünü de kattığımız ve bir sektör bienal-fuarı haline getirdiğimiz Pelifair’e bu sene ödüllü 3 mimar katıldı. Pelifair’de her sene çok önemli 2-3 yabancı uzmanı davet ediyoruz. Pelifair’in en önemli özelliği, gerçekleştirilen seminer, sunum ve ürün stantlarıyla gelecek senenin tasarım trendlerinin gündeme gelmesidir. Grup olarak en önemli stratejimiz, bir müşterinin ihtiyacı olacak her türlü ürünün portföyümüzde yer almasıdır. Bir inşaatın başlangıcından bitimine kadar tüm aşamalarında ürünlerimizle yer alıyoruz. Ayrıca, otobüs ve demiryolundan, yat sektörüne kadar birçok farklı sektöre yarı mamul tedarik ediyoruz ve bu bizi dinamik tutuyor”.


'Peli Dünyası'nın ilkleri…

Turanlar Group, pelit ağacından gelen 'Peli' ifadesini markalarının önüne almasıyla tanınıyor. Buradan yola çıkarak 'Peli Dünyası' temasını kullanan Turanlar Group, Pelifair 2014’te mobilya sektörüne yönelik ara mamul üretiminin dışında, tüketici ile buluştuğu markası Peli Parquet’in 'PeliGolden' koleksiyonunu; ülkemizin ilk gerçek su geçirmez parkesi 'Peli Aqua'yı; laminatda, aynı anda hem dijital hem de postforming uygulama yapabilen dünyanın tek markası 'PeliDigi'yi ve laminat ile lamine-masif arasındaki ürün gamı boşluğunu dolduran yeni 'Peli Natural' ürünlerini sergiledi.

1953 yılında Hasan, Fuat ve Nihat kardeşler tarafından kurulan Turanlar Group, köklü geçmişinin yanı sıra, özellikle 5 yıl gibi kısa bir zamanda parke sektöründe ulaştığı ilk üç içindeki konuyla dikkat çekiyor. Grup üretim faaliyetlerini, Vezir Köprü Orman Ürünleri ve Kâğıt Sanayi A.Ş., Pelit Arslan Kontrplak Fabrikası A.Ş. ve Pelit Kalıp Sistemleri şirketleri üzerinden yürütüyor.Pelit Arslan, kontrplak, laminat ve özellikle otobüs, tren ve yat dekorasyonunda kullanılması zorunlu olan yanmaz B1 sınıfı compact laminat ve kontrplak üretimini gerçekleştirirken; Vezir Köprü fabrikası ise, şirketler grubunun vitrini sayılan PeliParke ve mobilya sektörüne sunta, suntalam ve MDF üretimini gerçekleştiriyor.  

http://www.yapi.com.tr/haberler/sektorunun-tek-bienal-fuari-pelifair-2014un-besincisi-duzenlendi_126225.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!