Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Teleferik Hattı İhalesine İptal

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan Siteler Karapürçek-Teleferik hattına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan değişikliklerinin mahkeme kararı ile iptali ile Sitelere Karapürçek teleferik hattı montaj ve yapım İhalesi de mahkeme kararıyla iptal edildi.

yapi.com.tr
Teleferik Hattı İhalesine İptal

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan mahkeme kararını değerlendirdi. Candan, "Beklediğimiz bir karardı, bilimi ve aklı kendisine rehber edinmeyen bir belediye yönetimine verilecek ders niteliğinde bir karardır" dedi.

"Yanlış hesap Bağdat'tan döner"

17.07.2012 tarihinde Ego Genel Müdürlüğü’nün web sayfasında ilan edilen Siteler-Karapürçek arasında yapılması planlanan teleferik sistemleri yapım ve montaj işi ihalesinin iptali için Mimarlar Odası Ankara Şubesi olarak dava açtıklarını söyleyen Candan, "Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.08.2012 tarih ve 1257 sayılı Siteler-Karapürçek teleferik hattına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan değişiklikleri ile açtığımız davada  mahkeme iptal kararı vermişti. Bu iptal kararı ile  teleferik hattı yapım ve montaj ihalesine ilişkinde iptal kararını bekliyorduk.Ankara halkı için sevindirici bir karar kamunun kaynaklarının , akıldışı projelere harcanmasının önüne geçildi.Yanlış hesap Bağdat'tan döner, Büyükşehir Belediyesi artık üst üste gelen bu iptal kararları ile aklını başına alır" şeklinde konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/teleferik-hatti-ihalesine-iptal-_128859.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!