Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

TG Expo MS Africa & Middle East Mermer Fuarında

11-14 Aralık 2014 tarihlerinde Kahire Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezinde gerçekleşecek MS Africa & Middle East mermer fuarına 26 ülkeden katılımcı bekleniyor. TG Expo, fuara Veronafiere’nin resmi temsilcisi olarak Türk katılımcılarını götürüyor.

yapi.com.tr
TG Expo MS Africa & Middle East Mermer Fuarında

İtalya’da gerçekleşen mermer fuarı Marmomacc’in organizatörü Veronafiere, Mısır’da düzenlediği MS Africa & Middle East mermer fuarı ile Ortadoğu ve Afrika'dan sektör profesyonellerini buluşturmaya hazırlanıyor. Fuara Türkiye'den katılımı ise Veronafiere’nin resmi temsilcisi TG Expo organize edecek. Mısır'da bulunan mermer rezervleri, Türk mermer makine üreticisinin Mısır’a ihracat yapabileceğine işaret ediyor.

Marmomacc Taş Akamedisi

Middle East fuarı kapsamında 10-13 Aralık 2014 tarihlerinde gerçekleşecek Marmomacc Taş Akademisi kapsamında taş işleme ocaklarına ve Mısırlı firmaların şirketlerine ziyaretler organize edilecek. Bu ziyaretlerde Türk mermer ve mermer makine sanayicileri iş geliştirme ve yeni işbirlikleri kurma fırsatı bulacaklar.

MS Africa & Middle East fuarı, alım heyetleri ile katılımcıyı buluşturuyor

Veronafiere tarafından hayata geçirilen bir başka önemli argüman ise 'uluslararası alım heyetleri programı'. Botsvana, Lesoto, Morityus, Malavi, Mozambik, Namibya, Svaziland, Güney Afrika, Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Zambiya, Zimbabve, Orta Afrika Cumhuriyeti, Kongo, Kamerun, Gabon, Ekvator Ginesi, Çad, Rusya, Cezayir, Ürdün, Lübnan, Tunus, Birleşik Arap Emirlikleri, İran, Türkiye, Mısır; MS Africa & Middle East Fuarı’nda buluşacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tg-expo-ms-africa--middle-east-mermer-fuarinda_123582.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!