Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

TOKİ’den Açık Artırma ile Arsa Satış ve Kiralaması

TOKİ, İstanbul’un da aralarında olduğu 25 kentte 199 arsayı satışa, 3 ilde ise 7 arsayı 5 yıl süre ile kiraya çıkardığını duyurdu. Arsaların satışı ve kiralanmasının 9 Temmuz’da “açık artırma” yöntemi ile yapılacağı belirtildi.

yapi.com.tr
TOKİ’den Açık Artırma ile Arsa Satış ve Kiralaması

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Balıkesir, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Mardin, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak ve Tekirdağ illerinde 199 adet arsayı satışa sundu. Ayrıca Iğdır, Konya ve İzmir illerinde bulunan yedi arsanın da 5 yıl süre ile kiralanacağı duyuruldu. Muhammen bedeli yaklaşık 1 milyar 100 milyon 305 bin 828 TL olan arsaların satışı ve kiralanmasının “açık artırma” yöntemi ile yapılacağı belirtildi.

DHA’da yer alan habere göre; müzayede 9 Temmuz 2020 tarihinde, saat 13:30’da Bilkent Otel Ankara ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten (www.emlakyonetim.com.tr) canlı yayında da teklif verilebilecek.

TOKİ arsaların niteliklerini şöyle duyurdu; Konut, ticaret, rekreasyon alanı, özel eğitim, sosyal ve kültürel tesis, tarım ve hayvancılık tesis alanı, eğitim, dini tesis, pazar, tarım ve çorak arsalar.”

Satışa sunulan arsalardan bazılarının özellikleri ise şöyle belirtildi: “İstanbul Başakşehir İkitelli’de ticaret ve kapalı spor tesis alanı, Büyükçekmece’de plansız arsalar, Eyüpsultan’da konut ve yol alanları, Pendik’te konut alanları, Tuzla’da turizm, ticaret ve konut alanı nitelikli arsalar. Ankara Gölbaşı Virancık’ta konut, Sincan’da konut ve ticaret, Yenimahalle Yakacık’ta küçük sanayi sitesi ve konut alanı nitelikli arsalar. İzmir Aliağa’da konut alanları, Konya Karatay’da küçük sanayi alanları, Balıkesir’de ticaret alanları, Sakarya Karasu’da konut ve park alanları, Afyonkarahisar Çay ilçesinde, konut, sanayi, tarım ve hayvancılık tesis alanı nitelikteki arsalar.”

TOKİ, satışa ilişkin detaylı bilgiye www.toki.gov.tr ve www.emlakyonetim.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabileceğini duyurdu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tokiden-acik-artirma-ile-arsa-satis-ve-kiralamasi_180660.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!