Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

UNESCO Kenti Şimdi de EMITT’te

Dünyanın 999’uncu, Türkiye’nin 13’üncü, İzmir’in ilk UNESCO Dünya Mirası olan Bergama, EMITT İstanbul 20’inci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtılacak.

yapi.com.tr
UNESCO Kenti Şimdi de EMITT’te

Ülke turizminde önemli bir yeri olan Bergama, 28-31 Ocak tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek EMITT İstanbul 20’inci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, 3’üncü holde ve C-330 numaralı stantta yer alacak. Akropol, Asklepion, Allionai, Kızılavlu, Zeus Sunağı, antik tiyatrosu, bazilikası, tümülüsleri, hanları, hamamları, camileri, köprüleri, türbeleri ve çeşmeleri ile ülkenin en önemli turizm kentlerinden biri olan Bergama, fuarda ’999’uncu Dünya Mirası’ temasıyla misafirlerini ağırlayacak. Gelen ziyaretçilere Bergama’yı anlatan kitapçık, broşürler ve Bergama’ya özgü ürünlerden ikramlarda bulunulacak.

Kentin eşsiz tarihiyle dünya çapındaki marka değerinin UNESCO süreciyle daha da ivme kazandığını söyleyen CHP’li Belediye Başkan Mehmet Gönenç, "Eşsiz ve olağanüstü bir kent olan Bergama, UNESCO Dünya Mirası kabul edilmesinin ardından daha fazla ilgi görmeye başladı. Türkiye’nin turizm alanında en önemli buluşma noktalarından biri olan EMİTT İstanbul’da başarılı bir fuar süreci geçirdiğimize inanıyorum. Fuara gelen tüm katılımcıları Bergama standını ziyaret etmeye davet ediyorum" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/unesco-kenti-simdi-de-emittte_142749.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!