Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Walter Knoll Nurus işbirliği ile 14 Yıldır Türkiye'de

Walter Knoll’un CEO’su Mr. Markus Benz’in de katılımıyla basına özel gerçekleştirilen ve uzun yıllara dayanan Nurus-Walter Knoll işbirliği gündemli toplantıda aynı zamanda markanın Nisan ayında Milano’da, Salone Internazionale del Mobile fuarında ilk kez pazara sunduğu yeni ürünleri hakkında bilgi verildi.

yapi.com.tr
Walter Knoll Nurus işbirliği ile 14 Yıldır Türkiye'de Trix&Robert Haussmann tarafından 1962’de tasarlanan Haussman 310'un Walter Knoll yorumu

Tasarım yönetimine verdikleri önem ve kurumsal değerlerinin yakınlığı sayesinde uzun yıllardır uyumlu bir işbirliği içinde bulunan Nurus ve Walter Knoll, Design Management Europe Award ödülüne layık görülen sayılı firmalar arasında yer alıyor. Son 15 yıl içinde 90’ın üzerinde tasarım ödülünü kazanan Walter Knoll, çağın tasarım ikonlarını yaratmaya devam ediyor.

Almanya’nın döşemeli ürünler alanında en eski üretici markası olan Walter Knoll, kuruluşundan beri 'akıllıca tasarlanmış her detay yaşam biçimlerini değiştirir' mottosu ile hareket ediyor. Bu nedenle, hem klasik, hem modern çizgideki tasarımları, kaliteli malzeme seçimi, üretim ve işçilik kalitesi ile konfor ve dayanıklılığı birarada sunarken, ürün çeşitliliği ile ev, ofis, otel, restoran ve kafe gibi farklı kullanıcı profillerinin isteklerini karşılayan bir ürün gamı sunma iddiasını taşıyor.

YuutoYuutoBerlin’de bulunan Reichstag’dan (Almanya Parlamentosu Binası) Suudi Arabistan’da bulunan Kaust Üniversitesi'ne, Stockholm’de restoranlar ve Tokyo’da konferans salonlarından Boston’da Güzel Sanatlar Müzesi'ne (Museum of Fine Arts), Dubai’de birçok banka projesinden New York’ta Hearst Building projesine kadar geniş bir referans ağına sahip olan Walter Knoll’e göre mobilya, bireylere yıllar boyu eşlik edecek güvenilir bir unsur olarak düşünülmeli. Firma, çeşitli müşteri gruplarından gelebilecek her türlü talebi karşılıyor olmak için, kuruluşundan beri tasarımcılarla ve mimarlarla yakın ilişkiler geliştirmeye önem veriyor. Firmanın birlikte çalıştığı tasarımcılar arasında Norman Foster, Ben van Berkel, EOOS, Pearson Lloyd, Kengo Kuma, Toan Nguyen ve Claudio Bellini gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor.

KyoKyo

http://www.yapi.com.tr/haberler/walter-knoll-nurus-isbirligi-ile-14-yildir-turkiyede_109568.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!