Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Wilo, Geleceğin Mühendisleriyle Deneyimlerini Paylaştı

Pompa sistemleri sektöründe teknik eğitime en çok önem veren markaların başında gelen Wilo Pompa Sistemleri A.Ş., Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri için “Temel Pompa Prensipleri ve Pompalarda Enerji Verimliliği - Sertifika Programı” düzenlendi.

yapi.com.tr
Wilo, Geleceğin Mühendisleriyle Deneyimlerini Paylaştı

Teknolojinin gelişmesi ve sektör dinamiklerinin hızla değişmesiyle üniversite-sanayi iş birliğinin önemi her geçen gün artıyor. Üniversitelerle yakın ilişkide olan ve şimdiye kadar çok sayıda öğrenciye teknik eğitim veren Wilo, bu alanda yaptığı çalışmalarına devam ediyor.

Wilo, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri için “Temel Pompa Prensipleri ve Pompalarda Enerji Verimliliği - Sertifika Programı” düzenledi. Sertifika programına çoğunluğu son sınıftan olmak üzere 23 öğrenci katıldı.

Başarılı öğrencilere sertifika
Program kapsamında 17 Mayıs’ta “Temel Pompa Prensipleri”, 23 Mayıs’ta ise “Pompa Seçimi ve Pompalarda Enerji Verimliliği” konu başlıklarını taşıyan seminerler yapıldı. Seminerlerin sonunda yapılan sınavda başarılı olan öğrenciler 6 Haziran 2018 tarihinde sertifikalarını törenle teslim aldı.

Wilo yaptığı seminerlerde, geleceğin mühendislerinin teorik bilgilerini uygulamalı eğitimlerle pekiştirmeyi, böylece bilgi ve başarı seviyelerini artırmayı hedefliyor. Sektörde eğitimin çok önemli olduğunu çeşitli platformlarda dile getiren ve bu konuda gerek İstanbul Tuzla’daki merkezinde, gerekse il il dolaşarak verdiği seminerlerle bilinç oluşturmaya çalışan Wilo’nun, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde kurduğu bir “Pompa Teknolojileri Eğitim Merkezi” bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/wilo-gelecegin-muhendisleriyle-deneyimlerini-paylasti_166537.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!