Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Yine Yangın, Yine Kilitli Yangın Merdiveni Kapısı!

Bolu’da, İzzet Baysal Endüstri Meslek Lisesi pansiyonunda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Öğrencilerin tahliye edildiği binanın çamaşırhanesindeki yangın, büyümeden söndürülürken yangın merdiveni kapısında asma kilit dikkati çekti.

yapi.com.tr
Yine Yangın, Yine Kilitli Yangın Merdiveni Kapısı!

DHA'nın haberine göre, yangın, dün saat 17.45 sıralarında Karaçayır Mahallesi Eflatun Sokak üzerindeki İzzet Baysal Endüstri Meslek Lisesi’nde okuyan erkek öğrencilerin kaldığı pansiyonda çıktı.

125 öğrencinin kaldığı 3 katlı pansiyonun bodrum katındaki çamaşırhane bölümünde çıkan yangın paniğe neden oldu. Dumanların üst katları sarması üzerine öğrencilerin büyük bölümü panik içinde dışarıya çıktı. Daha sonra gelen itfaiye ekibi yangına müdahale ederken, polisler de binada kalan diğer öğrencilerin dışarıya çıkmasını sağladı.

Yangın merdiveni kapısında asma kilit

Yangın kısa sürede, büyümeden söndürüldü. İtfaiye ve polis ekipleri, binada kalan öğrenci olup olmadığını kontrol etti. Bu sırada binanın yangın merdiveninin zemine kadar demir kafes içinde olduğu ve kafes kapısında da asma kilit olduğu dikkati çekti.

Pansiyonda kalan öğrenciler, yangın merdiveninin katlarda bulunan kapılarının da kilitli olduğunu ileri sürdü. Binadaki dumanın tahliye edilmesi ardından öğrenciler tekrar pansiyona alınırken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yine-yangin-yine-kilitli-yangin-merdiveni-kapisi_152613.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!