Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Ytong, Bilecik Fabrikası’nda Kapasite Artırdı

2008 yılında 130 bin metreküp kapasite ile üretime başlayan Ytong Bilecik Fabrikası’nda, 340 bin metreküp üretim kapasitesine ulaşmak hedefiyle 2011 yılında temel atılmış olan 6. Otoklav üretime başladı.

yapi.com.tr
Ytong, Bilecik Fabrikası’nda Kapasite Artırdı

008 yılında 130 bin metreküp kapasite ile üretime başlayan Ytong Bilecik Fabrikası’nda, 340 bin metreküp üretim kapasitesine ulaşmak hedefiyle 2011 yılında temeli atılan 6. Otoklav üretime başladı. Kuruluşundan bu yana istikrarlı olarak büyüyerek 130 binden 300 bin metreküp kapasiteye ulaşan Bilecik Ytong Fabrikası’nda, üretim kapasitesini 340 bin metreküpe çıkaran 6. Otoklav, düzenlenen bir törenle faliyete geçti.

Törene, Türk Ytong Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Bilecik Vali Yardımcısı Metin Çınar, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Özünlü ile yerel yöneticiler katıldı.

Bilecik Ytong’un kısa vadede yıllık 400 bin metreküp, ardından kademeli kapasite artışları ile yıllık 800 bin metreküp üretim hacmine ulaşması ve bu sayede dünyanın en büyük Ytong fabrikası olması hedefleniyor. Türk Ytong, bu yatırım ile toplam üretim kapasitesini yıllık 1,5 milyon metreküpe çıkarttı.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/ytong-bilecik-fabrikasinda-kapasite-artirdi_91432.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!