• Köylünün Suyu Enerji Şirketine Verilecek
• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Mimarlar Odası Ankara Şubesi, ODTÜ Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı’na dava açmaya hazırlanıyor. Şube, üyelerine gönderdiği bilgi notunda... »
Cumhuriyet dönemi endüstri mirası olan Su Süzgeci binasının Mimarların tescil başvurusu işlemde iken bir günde yıkılmasına tepki gösteren... »
Türkiye’de 2014 yerel seçimleri yaklaşırken Mimarlığın Sosyal Forumu’nun ikincisi, 'Toplumsal Belediyecilik: KATILIM / DENEYİM / DİRENİŞ'... »
Ankara'daki ilk toplu konut evleri, Bakanlık, ATO ve Mimarlar Odası'nın projesiyle örnek bir kamusal alan yapılmak isteniyor. Ancak Bakanlık... »
Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından yargıya taşınan, Uçakların uçuş mesafesine bağlı olarak yükseklik serbestliği olarak bilinen “mania... »
TMMOB’ye bağlı Orman Mühendisleri Odası’nın idari ve mali denetimi Orman Su işleri Bakanlığı’nca yapılır kararı bugün resmi gazetede yayımlandı.... »
Uluslararası Mimarlar Birliği (UIA) Çocuk ve Mimarlık Çalışma Programı, çocukların ve gençlerin mimarlık bilinçlerinin geliştirilmesinde... »
Mimarlar Odası, Ankara Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında, ruhsatsız yol yapım çalışması için ODTÜ'deki üç bin ağacı... »
Son günlerde böcekli dinleme ve polis aramasıyla gündeme gelen Mimarlar Odası Ankara Şubesine Kabahatler Atölyesi adlı gruptan jest geldi.... »
Haberler » Gündem