Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

'Akıllı Yıldız'lar 4000 Öğrenciye Tasarruf Bilincini Aktardı

Soyak’ın ilkokulları hedefleyen Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’nin beşinci etabı olan Enerji Günleri Şenlikleri tamamlandı. Şenliklerde 2 bin 800’e yakın öğrenci eğitimlerde öğrendiklerini sergilediler ve toplamda da yaklaşık 4000 öğrenciye ulaşıldı.

yapi.com.tr
'Akıllı Yıldız'lar 4000 Öğrenciye Tasarruf Bilincini Aktardı

Mart ayında bir basın toplantısıyla lansmanı yapılan Soyak’ın ilkokul öğrencilerini hedefleyen 'Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi'nin son etabı olan Enerji Günleri Şenlikleri, İstanbul’da projenin hayata geçirildiği okullarda tamamlandı. Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi, okullardaki tanıtım toplantıları, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere yönelik eğitimlerin yer aldığı sürecin ardından yaklaşık 150 öğretmene enerji tasarrufu konusunda bilinçlendirme sağlanırken 300 veliye de ulaşılarak günlük yaşamda enerjinin tasarruflu kullanılmasına yönelik eğitimler verildi.

İzmir ve İstanbul’da 33 devlet okulunu kapsayan Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Sosyal Sorumluluk Projesi’nin son etabı olan Enerji Günleri Şenlikleri ise bu öğretim yılında projenin hayata geçirildiği İstanbul’daki okullarda 4. Sınıf öğrencileri tarafından hazırlanarak gerçekleştirildi. Yaklaşık 2800 öğrencinin hazırladığı şenliklerde, 4. Sınıf öğrencileri öğrendiklerini sergiledi ve okullardaki diğer sınıfların da katılımıyla toplamda yaklaşık 4000 öğrenciye ulaşıldı.

Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk okullarda öğrencilere yaptığı konuşmada, daha iyi bir gelecek için sürdürülebilir yaşama katkıda bulunmanın kendileri için odak noktası olduğunu belirterek; “Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Sosyal Sorumluluk Projesi’nde öğretmenlerinizden tasarrufla ilgili çok şey öğrendiniz. Yaşlı dünyamızın kaynaklarını dikkatli ve verimli kullanmayı öğrendiniz. Bu proje başlarken sizlerden bir söz almıştım. Şimdi aynı sözü bir kez daha tekrar etmenizi istiyorum: Birer Akıllı Yıldız olarak geleceği aydınlatmak için tasarruf bilinci ile  davranmaya söz veriyor musunuz?” dedi. Konuşması büyük heyecan ve coşkuyla karşılanan Çelenk öğrencilerden, birer Akıllı Yıldız olarak enerjiyi tasarruflu kullanacaklarına dair söz aldı. 

http://www.yapi.com.tr/haberler/akilli-yildizlar-4000-ogrenciye-tasarruf-bilincini-aktardi_121241.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!