Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Ankara'yı Karıştıran Kule!

Ankara Cumhuriyet Kulesi’nin ruhsatını iptal eden mahkeme kararının ardından, sular durulmuyor.

yapi.com.tr
Ankara'yı Karıştıran Kule!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın, “Mahkeme kararına uyup kuleyi yıkacağız” ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, “Tazminat davası açılmalı” açıklamalarının ardından kulenin mimarı Keçiören eski Belediye Başkanı Turgut Altınok sessizliğini bozdu. Hürriyet'in haberine göre, “Kuleyi yıkmak cinayet işlemek demek” diyen Altınok sözlerini şöyle sürdürdü:

Düzenleme yapılabilir

“Cumhuriyet Kulesi Keçiören’in gelişimine katkı sağlamış bir proje. Bittiği zaman içindeki nikah salonları, alışveriş merkezi ve kafeleriyle ayda bir milyon lira gibi bir katkı sağlayacak. Masrafını kısa sürede çıkarak bir yatırım. Bu kadar para harcanmış, yazık değil mi?

Mania hattı sorun teşkil ediyormuş. Keçiören’de mania hattını aşan bir AVM vardı. AVM’ye karşı değilim ama onun için bir düzenleme yapıldı. Burası için neden yapılmıyor?

Kinin kurbanı olmasın

Melih Bey tazminat davası açılsın diyor. Demir kafes için kendisine dava açılması lazım. Faturalarını çıkarttım, 90 milyon sokağa atıldı. Cumhuriyet Kulesi gibi vizyonu olan bir proje demir kafesle kıyaslanılmamalı. Kinin ve komplekslerin kurbanı olmamalı. Yeni bir plan yapılarak kule tamamlanabilir.

Referandum yapılmasına çok meraklı. Bir referandum da Keçiören’de yapılsın. Keçiörenli kulesinin geleceğine karar versin.”

Gönlümden büyükşehir geçiyor

Altınok 2014 yerel seçimlerinde MHP’den aday olacağı iddialarıyla ilgili ise, “Şimdilik çok erken köprünün altından çok su geçer. Herkesin gönlünde bir şey vardır” dedi. “Gönlünüzden ne geçiyor” sorusuna ise, “Gönlümüzde Büyükşehir var” yanıtını verdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ankarayi-karistiran-kule_111303.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!